Nyhet

Side, Tyrkia

Arnor de Luxe

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
1200 m 
Sentrum
1000 m 
Arnor de Luxe
Arnor de Luxe_1
Arnor de Luxe_2
Arnor de Luxe_3
Arnor de Luxe_4
Arnor de Luxe_5

Perfekt plassert mellom strand og by

Velkommen til Arnor de Luxe, et nyoppusset og kompakt All Inclusive-hotell i koselige Side! I kul trendy stil ligger hotellet helt perfekt mellom det glitrende klarblåe havet og Sides gamle bydel.

Her får du det beste av to verdener – en perfekt plassering nær det meste og et godt planlagt og friskt hotell med høy standard. Bak hotellet, i ly av frodige grøntområder ligger det lille bassengområdet. Her finnes blant annet en snackbar, vannsklier, en gelateria, og bassengene selvfølgelig, på ett og samme sted.

En av dette hotellets aller fineste fasiliteter ligger ikke en gang på selve hotellområdet! En kort tur unna finner du Arnor de Luxe’s egen strandstripe med tilhørende beach club, hvor du bader i klart blått hav med gamle ruiner som bakteppe. Selvfølgelig finnes solsenger med parasoll for fritt bruk, og naturligvis er transferbuss direkte fra hotellet hit og tilbake inkludert!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Egen strand med All Inclusive

Arnor de Luxe har et fint lite bassengområde med et stort basseng i myke former og et mindre basseng for barn med et morsomt lekestativ med minisklie i midten. I den aktive delen av bassengområdet ligger fem vannsklier for voksne og tre mindre for små barn. Innendørsbassenget ligger stille og rolig i spaet og her slapper du av til lyden av rislende vann.

På stranden inngår All Inclusive, og her kan du få deg en nybakt gözleme – den berømte tyrkiske pannekaken. Der finnes også en snackbar hvor du kan få noe varmt å spise, som Döner kebab, pizza og annen varm mat, samt en bar. Stranden har den karakteristiske myke fine sanden som Side er kjent for, og her kan du kose deg i solsengen, under stråparasoller foran det store blå havet. Stranden ligger et lite stykke unna, og hotellet har en egen smidige shuttlebuss som går hvert tiende minutt – uten ekstra kostnad.

 

Mot betaling

Visse vannsportaktiviteter

Atmosfærisk loungemiljø og fargerike drinker

I hotellets staselige, blomsterdekorerte buffé-restaurant kan du spise tre ganger om dagen til frokost, lunsj og middag. Her finnes det meste og til og med barna har sin helt egne avdeling av bufféen. Vil du holde deg i form på ferien finnes et hjørne med alternativer med lavt kaloriinnhold. Vegetariske og veganske alternativer finnes på hotellet, bare husk å informer hotellet om dine ønsker ved ankomst. Noen dager i uken ordnes temakvelder til måltidene. Hva sier du om en ekte tradisjonell tyrkisk kveld? Kanskje tar du lunsjen eller middagen utendørs på den sjarmerende utendørsdelen av restauranten.

Hotellet har totalt fire barer. Ta en drink i hotellets flotte lobbybar i gull og marmor, eller enda bedre – sett deg utendørs i lobbybarens koselige loungehjørne og se ut over det grønne bassengområdet. Du kan også ta en fargerik og festlig drink i baren ved bassengområdet sammen med litt nødvendig snacks fra snackbaren. I vitaminbaren kan du bestille en deilig smoothie eller juice mot en ekstra kostnad og på området finnes også en shisha-bar.

Arnor de Luxe har en temarestaurant med tre kjøkken i ett, som har meksikansk, italiensk, tyrkisk og fisk på menyen. Det inngår ett besøk på restauranten under ditt opphold. Dessuten finnes en fin fiskerestaurant som du besøker mot en ekstra avgift.

Hotellet har også et lite patisserie med fine bakverk når du er sugen på noe søtt. Is er inkludert for barna mesteparten av dagen.

 

Mot betaling

Visse importerte drikker, vitaminbar, shisha-bar, fiskerestauranten

Vannlek, lek på land og selvfølgelig minidisco!

På Arnor de Luxe finnes en barneklubb og internasjonale aktivitetsguider som fulle av energi underholder barn mellom 4-11 år, seks dager i uken. Det arrangeres aktiviteter som ansiktsmaling, bassengleker og gøyalt minidisco.

For de som blir lei av vannlek finnes brettspill, en liten lekeplass og et lekerom som man kan besøke og aktivere seg på land.

Nær en tyrkisk kulturskatt!

Hotellet har et animasjonsteam som underholder gjestene med vanngymnastikk og bassengleker.

Det finnes ellers mye du kan finne på. Du som er eldre enn 16 år kan ta et treningspass i hotellets treningsstudio, eller så kan dere utfordre hverandre i spillehallen, spille dart, bordtennis eller biljard.

WiFi er inkludert på hele hotellet.

Arnor de Luxe har Noen små butikker hvor du kan lete etter en fin suvenir. Kanskje et familiefoto fra fotobutikken, en kvalitetskappe fra lærbutikken eller et unikt smykke fra sølvbutikken? Her finnes også et minimarked og en frisør.

Kun 1 km fra hotellet ligger en ekte skatt! Forlat hotellet en stund og på historisk oppdagelsesreise i det mytiske antikke Side. Ved porten til de gamle ruinene kan du se helt unik romersk historie og til og med en gammel arena. Ta deg siden videre til havnen for litt mer seriøs shopping og det mektige Apollotemplet!

Når det blir mørkt kan du nyte animasjonsteamets shower på Arnor de Luxe, litt stemningsfull levende musikk eller diskotek noen kvelder i uken på hotellets utendørsscene. Hva sier du til et spennende mongolsk akrobatikkshow eller en god gammeldags karaokekveld?

 

Mot betaling

Biljard, spillehall

Trendy rom fulle av farge

De moderne rommene på Arnor de Luxe går i sterke, dristige kontrastfarger av svart, hvitt, grafittgrå og gult, og den litt mørkere interiørstilen er en velkommen pause til Sides sterke sol utendørs. Akkurat som i hotellets offentlige områder er veggene på rommene dekorert med kunstverk med vakre grafiske mønstre.

Alle rom har tv, luftkondisjonering, minisafe, balkong, minibar, kaffe- og te-fasiliteter, laminatgulv og WiFi. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Dobbeltrom bassengutsikt, 2-4 personer

Dobbeltrom bassengutsikt, 2-4 personer

I dobbeltrommene på 29 m² finnes tre riktige sengeplasser og en ekstraseng som måler 180x80 cm. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan bo maks. tre voksne, eller to voksne og to barn, og det er mulig å få barnepris for et barn. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom Comfort, 2-4 personer

Dobbeltrom Comfort, 2-4 personer

Denne romtype på 29 m² har tre riktige sengeplasser og den fjerde personen sover i en ekstraseng som måler 180x80 cm. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan bo maks. tre voksne eller to voksne og to barn, og det er mulig å få barnepris for et barn. Et Dobbeltrom Comfort har delvis havutsikt.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten på 56 m² finnes fire riktige sengeplasser og en ekstraseng som måler 180x80 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende. Her kan bo maks. fire voksne og et barn, eller tre voksne og to barn, og det er mulig å få barnepris for et barn.

Ingen ferie uten et besøk i spaet

Arnor de Luxe har et lite praktisk spa som har jacuzzi, badstue, dampbadstue, et saltrom og det klassiske tyrkiske badet hamam. Rundt det romslige innendørsbassenget ligger rolige behandlingsrom.

Slå på stort og unn deg en av hotellets behandlinger som manikyr, pedikyr eller ulike former av massasje.

 

Mot betaling

Jacuzzi, behandlinger i spaet

Viktig å vite før du booker din reise

Badeklær og sandaler er ikke tillatt i restaurantene.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections