Incekum, Tyrkia

Aqua Fun City

Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 35 svar
Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 35 svar

8 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
Manavgat 25 km 
Aqua Fun City
Aqua Fun City_1
Aqua Fun City_2
Aqua Fun City_3
Aqua Fun City_4
Aqua Fun City_5

Familievennlig All Inclusive-hotel

Aqua Fun City er et familievennlig All Inclusive-hotell som har et kjempemorsomt badeland, et stort underholdningsprogram, flere basseng og ligger rett ved stranden. Hotellet er perfekt til den store familien ettersom det har rom for inntil fem personer.

Badeengler i alle aldre vil elske det fargerike badelandet med seks morsomme vannsklier, masse vannlek og vannsprutende installasjoner.

På Aqua Fun City kan du kose deg med flotte buffèer til frokost, lunsj og middag, og i løpet av dagen kan du få pizza, pølser, hamburgere og annet snacks. Til den søtsugne finnes også is og vafler. Drikkevarer er naturligvis også inkludert i det store All Inclusive-tilbudet.

Det er utrolig mye å gjøre på Aqua Fun City - et par ganger i uken har de en festlig skumfest og det arrangeres show med blant annet Salsa, kubansk dans og andre spennende innslag og underholdning. Du kan også spille strandvolley, vannpolo eller delta i mange andre fellesaktiviteter. 

Det finnes også et stort barneområde med klatrevegg og trampoliner.

Aqua Fun City ligger i Okurcalar, ca 1 times tid fra den populære feriebyen Alanya på den tyrkiske Alanyakysten. 

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Badeland med seks vannsklier

Med to deilige basseng, samt beliggenheten rett ved stranden er det også gode muligheter for forfriskende dukkerter. Det ene bassenget er et nydelig såkalt rolig basseng hvor det er behagelig og avslappet stemning, mens det andre bassenget ligger i området rundt de fargerike vannskliene og her er det livlig og aktiv stemning hele dagen. Ved begge bassengene finnes det barnebasseng til familiens minste. I aktivitetsbassenget foregår det i løpet av dagen forskjellige aktiviteter som vannpolo og vanngymnastikk.

Aqua Fun Citys store trekkplaster for badeengler er det herlige badelandet deres med seks morsomme vannsklier, badelek og morsomme vannsprutende innretninger. Badelandet ligger midt i hotellområdet og her er det både bassengbar og en snacksrestaurant, så det er aldri langt til ferske forsyninger!

Stranden består av en blanding av sand og småstein og vannet er herlig blått og forfriskende. Det ligger en utstikker her som du kan hoppe i vannet fra. Vær klar over at det er relativt brådypt.

Sjenerøst All Inclusive-program

Når du drar på ferie med All Inclusive er det herlig å slippe og tenke på lommeboken og hvor neste måltid skal inntas ettersom alt jo er betalt hjemmefra. På Aqua Fun City finner du utmerkede bufféer til frokost, lunsj og middag, og mellom disse hovedmåltidene kan du forsyne deg fra flere snackbarer med pizza, hotdogs, hamburgere og annet snacks.

Den søtsugne kan også få is og vafler. I tillegg til mat og snacks er de aller fleste drikkevarene inkludert, så du kan også hele dagen og hele kvelden hente kalde forfriskninger i barene. 

Mot betaling:

Importerte alkoholholdige drikkevarer, tyrkisk kaffe, ferskpresset juice og drikkevarer i vitaminbaren, energidrikke og roomservice

Vannlek, spillehall og barneklubb

De fleste barn vil antagelig tilbringe det meste av ferien med å suse ned vannskliene, men når de ikke er i badelandet eller i bassenget så kan de søke fellesskap og hyggelige aktiviteter i den internasjonale barneklubben.

Her finnes også en stor spillehall med flere spillemaskiner og air hockey, bordfotball m.m. Et par ganger i uken er det en festlig skumfest som både små og store er begeistret over, samt ulike show med populære karakterer fra Ice Age, Madagascar og Transformers.

Det er også et stort område som er dedikert til barna, der det finnes både klatrevegg, trampoliner – og ikke minst de gøyale ”bumber boats”, som minner om radiobiler, men på vann.

Mot betaling:

Alle spill og aktiviteter i spillehallen, de forskjellige aktivitetene på barneområdet

Delta i de mange fellesaktivitetene

Det er masse å gjøre på Aqua Fun City - i tillegg til de mange herlige vannskliene og de deilige bassengene så settes det i løpet av dagen igang morsomme aktiviteter. For eksempel er det et par ganger i uken en festlig skumfest, og det er show med blant annet Salsa, kubansk dans og med populære karakterer fra Ice Age, Madagascar og Transformers. 

du kan også slå deg med på strandvolley, vannpolo, aqua fitness, Zumba og mange andre fellesaktiviteter. I tillegg kan du bli med på et slag bordtennis, spille minigolf eller hoppe i boblebadet i hagen. Kanskje du bare vil slappe av i en av kosekrokene i hagen eller i en hengekøye?

Hver kveld når mørket faller på blir det underholdning som tiltrekker både store og små med festlige innslag, morsomme konkurranser og pumpende rytmer.

De rommene som ligger i nærheten av sceneområdet vil naturlig nok være berørt av de mange showene ettersom det er liv og røre både om ettermiddagen og under kveldsunderholdningen.

Nyoppussede lyse rom

Rommene på Aqua Fun City er lyse og friske i fargene og her er tv, minikjøleskap, luftkondisjonering, minisafe, hårføner og telefon, og det er fliser samt laminat og teppe på golvene.

Rommene kan enten ligge i de litt eldre bygningene eller i den nye bygningen ved badelandet. Du kan bestille rom i de eldre bygningene som vil stå angitt i rombeskrivelsen, mens de nyere rommene ligger i den nye bygningen.

Dobbeltrom, eldre bygning, 2-3 personer

Dobbeltrom, eldre bygning, 2-3 personer

Dobbeltrommet i den eldre bygningen er 27 m². Her er det to vanlige sengeplasser og hvis det skal bo en tredje person her så settes det inn en ekstraseng. Denne sengen måler utslått 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan det bo maks to voksne og det er mulig å få barnepris på ett barn.

Familie Suite, 3-5 personer

Familie Suite, 3-5 personer

Familiesuiten er 41 m². Her er det to soverom som er adskilt av en dør. I hvert rom er det to sengeplasser. Hvis det skal bo en femte person her, blir det satt inn en ekstraseng i det ene rommet. Denne sengen måler utslått 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan det bo maks fire voksne og det er mulig å få barnepris for to barn.

Familiesuite, eldre bygning, 3-4 personer

Familiesuite, eldre bygning, 3-4 personer

Familiesuiten i den eldre bygningen er 34 m². Her er det to soverom som er adskilt av en dør. I hvert rom er det to sengeplasser. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan det bo maks fire voksne og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Prøv en tur i bastuen eller saltrommett

Hvis du i løpet av ferien skulle trenge en pause fra solen, badingen og vannlekene så besøk Aqa Fun Citys spa. Her kan du kose deg med en avstressende runde i både bastu, dampbad, tyrkisk bad og saltrom og slappe helt av i behagelige omgivelser. Vil du skjemme bort deg selv litt ekstra så finner du tilbud om mange forskjellige behandlinger i form av både massasje og hamam.

Mot betaling:

Massasje og andre behandlinger.

Da hotellet har et stort underholdningsprogram, både på dag- og kveldstid, må du regne med en del aktiviteter og liv og røre rundt badelandet og scenen.

I romstypen Familie Suite, 3-5 personer har badet åpent design og ligger i åpen forbindelse med resten av rommet. Det er egen dør til toalettet og selve dusjen.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Aqua Fun City gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten slås av når gjestene forlater rommet

• Med hjelp av sensorer slås klimaanlegget av når balkongdøren åpnes

• Solenergi brukes for å varme vannet på hotellet

• De har byttet alle lyspærer til LED-lamper for å minske strømmen • Avfallet sorteres før det sendes for gjenbruk og gjenvinning

• De bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter samt miljøvennlige produkter for underholdningsarbeidet

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections