desk
mob

Mallorca

Mallorca tilbyr en hel buffé av opplevelser

En ferie på Mallorca oppfyller til og med den kresne i reisefølget sine ønskemål. Vakre strender, fin natur, kultur og historie, deilig mat og bra shopping. Her kan du nyte av solen og varmen på Mallorcas berømte strender – dels på de populære og velkjente strender, men også på mindre kjente, nesten uberørte strender i øyas små bukter. Mallorca er en øy med rik kultur og historie, som en imponerende katedral, fine kloster og kirker, fascinerende arkitektur og spennende museer. Den vakre naturen byr inn til en aktiv ferie, og her finner man mange populære vandringsstier, sykkelturer og kajakutflukter. På øya finnes også flere heftige og betagende dryppsteinsgrotter, som virkelig er verdt et besøk.

Utforsk den populære ferieøya

Mallorca byr sine besøkere på historie, vakker natur og spennende arkitektur som god mat, deilige strender og turkist vann.
Søk din reise her - velg rutefly!

Middeltemp. i juli
28°C

Valuta
Euro €

Oslo - Mallorca
ca 3h 30m

Våre destinasjoner på Mallorca

Palma de Mallorca

Palma er Mallorcas hovedstad og et levende storby. Her ligger nytt og gammelt side om side, og de koselige caféene er perfekte for å finne mennesker og nyte av stemningen.

Magaluf

Magaluf er et livlig område, som har blitt kjempe populært blant ungdommer. Her nyter de av både de fine strendene og det hektiske, festlige nattlivet.

Alcudia

Alcudia er kjent som barnefamiliens favoritt på Mallorca. Her finner du både barnevennlige, grunne strender og mange fantastiske familievennlige hotell.

Sa Coma

Sa Coma har en trivelig atmosfære, og er populær blant både barnefamilier og par. Langs strandpromenaden finnes et utvalg av cafeer, barer og butikker.

Spennende utfluktsmål

Her finner du inspirasjon til hva du kan gjøre på din feire i Mallorca

Alle våre hotell på Mallorca

På Mallorca har vi kun fire- og femstjerners All Inclusive-hotell.