Mallorca, Spania

En klassisk ferie-øy full av opplevelser

Et ferieeventyr til Mallorca oppfyller også den mest kresne reisendes ønsker med vakre strender, deilig mat og veldig bra shopping. Her koser du deg med sol og varme på Mallorcas store strender – visse populære og velkjente, andre hemmelige og nesten uutforsket.

Mallorca er også rik på kultur. På øyas eksisterer en mektig katedral med fine kloster og kirker, og fascinerende arkitektur med spennende museum. Den romantiske naturen by rinn til en aktiv ferie med mange turstier, sykkelruter og kajakkutflukter. På øya finnes også flere kule dryppesteinsgrotter som virkelig er verdt et besøk.

Se alle våre hotell på Mallorca eller les mer om Palma de Mallorca, Alcudia, Magaluf og Sa Coma nedenfor.

Her finnes vi på Mallorca

Palma de Mallorca

Palma er Mallorcas hovedstad og et levende storby. Her ligger nytt og gammelt side om side, og de koselige caféene er perfekte for å finne mennesker og nyte av stemningen.

Magaluf

Magaluf er et livlig område, som passer deg som vil kombinere sol, bad og charter med et rikt natteliv. Her nyter du både lange, vakre strender, familiehotell og et spektakulært folkeliv.

Alcudia

Alcudia er kjent som barnefamiliens favoritt på Mallorca. Her finner du både barnevennlige, grunne strender og mange fantastiske familievennlige hotell.

Sa Coma

Sa Coma har en trivelig atmosfære, og er populær blant både barnefamilier og par. Langs strandpromenaden finnes et utvalg av cafeer, barer og butikker.

Alle våre hotell på Mallorca

På Mallorca velger du en ferie som passer deg blant våre håndplukkede fire- og femstjerners hotell.

Utforsk den populære ferieøya

Mallorca byr sine besøkere på historie, vakker natur og spennende arkitektur som god mat, deilige strender og turkist vann.

Besøk den sjarmerende kunstnerbyen Deia

Deia er ikke bare kjent for sin kunst og fine omgivelser, men også takket være alle flotte og berømte som ferierer eller har hus her.

Nyt på en av Mallorcas mange strender

På Mallorca finner du populære og berømte strender, men også mindre kjente, nesten uberørte små strender og bukter.

Praktfull togreise på Mallorca

Det historiske toget kjører mellom Palma de Mallorca og Sóller, og den vakre turen har med rett blitt populær blant øyas besøkere.

Smak den mallorkanske maten

De mange lokkende tapasretter og de gode, mallorkanske spesialitetene på fersk fisk og skalldyr gir deg umiddelbart vann i munnen.

Besøk den sjarmerende bergbyen Valldemossa

Den idylliske og sjarmerende landsbyen Valldemossa ligger i magiske omgivelser i Tramuntana-berget på Mallorca.

En utfordrende rute for deg som tør

Med sine mange skarpe svinger er den slingrete Sa Calobra-veien ikke for den lettskremte, men er også veldig populær – spesielt blant sykkelentusiaster.

Opplev Mallorcas mest berømte landemerke

Et besøk på Mallorca er ikke fullstendig uten en besøk i den imponerende Katedralen La Seu i hovedstaden Palma de Mallorca

Utforsk de fantastiske Dragegrottene

Et besøk id e flotte dryppsteinsgrottene er en helt unik opplevelse, med de mange stalagmittene og stalaktittene opplyst i fine farger.

Cap de Formentor – Mallorcas nordligste punkt

Det finnes flere utsiktsplasser med betagende utsikt langs kysten mot Cap de Formentor, Mallorcas nordligste punkt.

Middeltemp. i juli 28°C

Oslo - Mallorca ca. 3h 30m

Valuta: Euro €

Tidsforskjell 0h