A’hoy, Captain Nemo her

Hos meg får du piratklubb og ungdomsklubb som inneholder morsomme temadager med skattejakter, sport og boblefest på kjøpet.


Dere barn er våre aller beste gjester, og jeg og mitt crew vil at dere skal ha det så bra som mulig hos oss! På våre Filerimos-hotell og på våre hotell i Nazar Collection er våre egne barneklubber inkludert i prisen og behøver ikke forhåndsbestilles hjemmefra. Her finnes massevis av aktiviteter for barn i alle aldre og lederne snakker skandinavisk.

Jeg bor på Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal i Tyrkia og på Filerimos Village og Filerimos Hotel på Rhodos. Når det ikke tøyses i piratklubben eller chilles i ungdomsklubben så arrangeres det ulike temadager med morsomme aktiviteter og leker og også et populært minidisko der stolte foreldre ser på, og noen ganger selv tar en dans!

Captain Nemo finnes nå på Rhodos!

Whohoo! Vi håper at du er like glade for denne nyheten som vi!

Nå finnes Captain Nemo og hans pirater endelig på Rhodos for å underholde og aktivere barna i våre populære barneklubber på Filerimos Village og Filerimos Hotel.

NYHET! Nå blir det crrraaaazy fun!

Nazars største barneinvestering noensinne med fire crazy fun temadager

Pirate Day – bli pirat for en dag

Alle på dekk! Fantastiske aktiviteter fulle av morsom læring, mystiske skattejakter og ekte piratskole.
Skip o’hoj!

Sports Day – mye lek (og litt alvor)

EEn hel dag med idrett? Ja takk! Livet er en lek, så bli med på de olympiske spillene, masse fotball eller hvorfor ikke kaste dart?

Splash Day – inviter til en våt kamp

Vannlek, hva ellers? Utfordre dine nye venner i en vannkrig eller andre morsomme vannaktiviteter. Avslutt med en boblefest!

Crazy Day – løsne på reglene

Du hørte rett, det må være litt galskap på ferien! Mal ansiktet helt grønt eller spis en treretters middag baklengs! På ferien kan alt skje.

Sjekk ut alle barns favoritt – minidiskoteket!

Flere kvelder i uken bys det på minidisko i våre barneklubber!

Skandinaviske aktivitetsguider

I løpet av ferien arrangerer våre engasjerte og dyktige skandinaviske aktivitetsguider mange herlige aktiviteter – det kan være alt fra spennende skattejakter til kreative leker, morsom underholdning og massevis av gøyale påfunn.

Morsomme aktiviteter for alle aldre!

Ved de gøyale aktivitetene møter barna jevngamle kompiser fra hele norden. 

Inkludert i prisen

Alle aktiviteter og underholdning i barneklubben er inkludert i reisens pris. 

Kult fellesskap for alle aldre

Nazar har barneklubber for ulike aldre med masse kult å tilby

Captain Nemo’s piratklubb

Vår morsomme barneklubb for yngre barn

  • Lek og tøys for alle barn mellom 4-11 år
  • Ulike temadager for hver enkelt dag
  • Finnes på alle hotell der Captain Nemo bor og er inkludert i prisen

Chill Out Club

Vår heftige ungdomsklubb

Her bor Captain Nemo

Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal i Tyrkia og på Filerimos Village og Filerimos Hotel på Rhodos. 

Bra å vite om Nazars barne- og ungdomsklubber

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra mai t.o.m. oktober. Minidiskoteket arrangeres minst fire ganger i uken. Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra juni t.o.m. oktober og arrangeres 2-3 ganger i uken.

På våre Filerimos-hotell holdes Captain Nemo’s piratklubb 3-4 ganger i uken med minidiskotek 2-3 ganger i uken. Dette tilbys fra juni t.o.m. oktober. Det finnes for øyeblikket ingen Chill Out Club på Filerimos-hotellene.

Aktivitetsguidene for Captain Nemo’s piratklubb prater alltid skandinavisk og for Chill Out Club prates det på engelsk eller skandinavisk. 

Ekstra alt for barna - Kids Comfort

Behagelig med paraplyvogn, barnestol og vannkoker

Vi på Nazar elsker barn, og vil at både de og deres foreldre skal ha det så bra som mulig! Nå slipper du å dra med deg barnevognen på ferien, og du kan koke vann i fred og ro på hotellrommet.

Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal kan du nemlig bestille Kids Comfort, der du får en paraplyvogn (for eksempel Chicco snappy spring) levert til rommet samt barnestol og vannkoker på rommet. Pakken kan bestilles hjemmefra, så lenge det er tilgjengelig, ved å legge det til under fanen tilvalg i forbindelse med bestillingen. Pris: 300 kr per uke.