A’hoy, Captain Nemo her!

Hos meg får du piratklubb og ungdomsklubb som inneholder morsomme temadager med skattejakter, sport og boblefest på kjøpet.


Dere barn er våre aller beste gjester, og jeg og mitt crew vil at dere skal ha det så bra som mulig hos oss! På våre hotell i Nazar Collection, på Anastasia Hotel og Apartments på Kypros og på hotellet Blue Sea Holiday Village er våre egne barneklubber inkludert i prisen og behøver ikke forhåndsbestilles hjemmefra. Her finnes massevis av aktiviteter for barn i alle aldre og lederne snakker skandinavisk.

Jeg bor på Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal i Tyrkia, på Anastasia Hotel og Apartments på Kypros og Blue Sea Holiday Village på Rhodos. Når det ikke tøyses i piratklubben eller chilles i ungdomsklubben så arrangeres det ulike temadager med morsomme aktiviteter og leker og også et populært minidisko der stolte foreldre ser på, og noen ganger selv tar en dans!

Her bor Captain Nemo

Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal i Tyrkia, Anastasia Hotel og Apartments på Kypros og på Blue Sea Holiday Village på Rhodos. 

Pegasos World

Middelhavets største basseng og kul vannpark.
All Inclusive

fra

Les mer

Anastasia Hotel & Apartments

Familiehotell ved stranden med badeland og Captain Nemos piratklubb
All Inclusive

fra

Les mer

Pegasos Royal

Tre hoteller for prisen av ett og kul wipeout-bane
All Inclusive

fra

Les mer

Pegasos Club

Perfekt All Inclusive-hotell for barnefamilier
All Inclusive

fra

Les mer

Blue Sea Holiday Village

Stilig familiehotell med vår egne skandinaviske barneklubb i idylliske Afandou
All Inclusive

fra

Les mer

Pegasos Resort

Actionfyllt hinderbane på hotellets egen strand
All Inclusive

fra

Les mer

Nå blir det Crrraaaazy Fun!

Nazars største barneinvestering noensinne med fire Crazy Fun temadager

Pirate Day – bli pirat for en dag

Alle på dekk! Fantastiske aktiviteter fulle av morsom læring, mystiske skattejakter og ekte piratskole.
Skip o’hoj!

Challenge Day – mye lek (og litt alvor)

En hel dag full av utfordringer? Ja takk! Livet er en lek, så bli med på konkurranser eller hvorfor ikke en runde med dart?

Splash Day – inviter til en våt kamp

Vannlek, hva ellers? Utfordre dine nye venner i en vannkrig eller andre morsomme vannaktiviteter. Avslutt med en boblefest!

Crazy Day – løsne på reglene

Du hørte rett, det må være litt galskap på ferien! Mal ansiktet helt grønt eller spis en treretters middag baklengs! På ferien kan alt skje.

Sjekk ut alle barns favoritt – minidiskoteket!

Flere kvelder i uken bys det på minidisko i våre barneklubber!

Skandinaviske aktivitetsguider

I løpet av ferien arrangerer våre engasjerte og dyktige skandinaviske aktivitetsguider mange herlige aktiviteter – det kan være alt fra spennende skattejakter til kreative leker, morsom underholdning og massevis av gøyale påfunn.

Morsomme aktiviteter for alle aldre!

Ved de gøyale aktivitetene møter barna jevngamle kompiser fra hele norden. 

Inkludert i prisen

Alle aktiviteter og underholdning i barneklubben er inkludert i reisens pris. 

Kult fellesskap for alle aldre

Nazar har barneklubber for ulike aldre med masse kult å tilby

Captain Nemo’s piratklubb

Vår morsomme barneklubb for yngre barn

  • Lek og tøys for alle barn mellom 4-11 år
  • Ulike temadager for hver enkelt dag
  • Finnes på alle hotell der Captain Nemo bor og er inkludert i prisen

Chill Out Club

Vår heftige ungdomsklubb

Ekstra alt for barna - Kids Comfort

Behagelig med paraplyvogn, barnestol og vannkoker

Vi på Nazar elsker barn, og vil at både de og deres foreldre skal ha det så bra som mulig! Nå slipper du å dra med deg barnevognen på ferien, og du kan koke vann i fred og ro på hotellrommet.

Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal kan du nemlig bestille Kids Comfort, der du får en paraplyvogn (for eksempel Chicco snappy spring) levert til rommet samt barnestol og vannkoker på rommet. Pakken kan bestilles hjemmefra, så lenge det er tilgjengelig, ved å legge det til under fanen tilvalg i forbindelse med bestillingen. Pris: 300 kr per uke. 

Bra å vite om Nazars barne- og ungdomsklubber

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 15. mai t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes minst 4 ganger i uken. Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

På Blue Sea Holiday Village på Rhodos arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 3-4 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes 2-3 ganger i uken. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Rhodos.

På Anastasia Hotel og Apartments på Kypros arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 3 ganger i uken for barn fra 4–11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes 2–3 ganger i uken. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Kypros.

Aktivitetsguidene for Captain Nemo’s piratklubb prater alltid skandinavisk og for Chill Out Club prates det på engelsk eller skandinavisk.