Merk: Nazars nordiske barneklubber blir ikke arrangert i 2021.

Les mer om andre barneklubber sommeren 2021 på hver hotellside: Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal.


I løpet av sommeren 2022 vil Nazars nordiske barneklubber igjen bli arrangert i Tyrkia på Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal, samt i Rhodos i Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Nedenfor informasjon gjelder sommeren 2022.

A’hoy, Captain Nemo her!

Hos meg får du piratklubb, danseskole, svømmekurs og ungdomsklubb på kjøpet.

Dere barn er våre aller beste gjester, og jeg og mitt crew vil at dere skal ha det så bra som mulig hos oss! På våre hotell i Nazar Collection er våre egne barneklubber inkludert i prisen og behøver ikke forhåndsbestilles hjemmefra. Her finnes massevis av aktiviteter for barn i alle aldre og lederne snakker skandinavisk.


Jeg bor på Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal i Tyrkia og på Filerimos Village og Filerimos Hotel på Rhodos. Når det ikke tøyses i piratklubben, chilles i ungdomsklubben, plaskes på svømmekurset eller svinges på danseskolen så arrangeres det et populært minidisko (bare Pegasos World)der stolte foreldre ser på, og noen ganger selv tar en dans!

Captain Nemo kommer til Rhodos!

Whohoo! Vi håper at du er like glade for denne nyheten som vi!

 

Til neste sommer (2022) kommer Captain Nemo og hans pirater å underholde og aktivere barna i våre populære barneklubber på Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Skandinaviske aktivitetsguider

I løpet av ferien arrangerer våre engasjerte og dyktige skandinaviske aktivitetsguider mange herlige aktiviteter – det kan være alt fra spennende skattejakter til kreative leker, morsom underholdning og massevis av gøyale påfunn.

Morsomme aktiviteter for alle aldre!

Ved de gøyale aktivitetene møter barna jevngamle kompiser fra hele norden. 

Inkludert i prisen

Alle aktiviteter og underholdning i barneklubben er inkludert i reisens pris. 

Mini Chefs – Nyhet!

Klar, ferdig, bak!

Et av våre mest populære initiativ i barneklubben er Mini Chefs! Her får barna bake og dekorere kaker med erfaren hjelp av våre dyktige aktivitetsguider.

Kakene skal selvfølgelig spises

Mums, mums, mums! Når kakene er ferdige, skal de selvfølgelig nytes på en liten piknik sammen med Captain Nemo og hans pirater.

Aktiviteter i barn- og ungdomsklubbene

Dance Stars

Rist løs og tramp takten 
  • Treff andre ungdommer mellom 12-16 år
  • Her trenes, chilles og soles det for fullt
  • Finnes på Pegasos World og er inkludert i prisen

 

Chill Out Club

Vår heftige ungdomsklubb

Her bor Captain Nemo

Vi har også alle disse morsomheter

Ekstra alt for barna

Nemos overraskelsespakke

Skreddersy din stund med alles favorittpirat

Opplev en minneverdig stund når Captain Nemo og hans crew kommer og overrasker på hotellrommet. De danser og deler ut klemmer, så dette er et perfekt tilfelle å ta fine feriebilder. Piratene har med seg en liten piratkake, ballonger og piratkort.

Denne opplevelsespakken kan bestilles hjemmefra, ved å legge den til under fanen tilvalg i forbindelse med din bestilling til Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal. Du kan også bestille det når du kommer frem til hotellet, senest tre dager før overraskelsen skal skje.

Besøket varer i ca. 10 minutter og koster 250 kr per rom.

Kids Comfort

Behagelig med paraplyvogn, barnestol og vannkoker

Vi på Nazar elsker barn, og vil at både de og deres foreldre skal ha det så bra som mulig! Nå slipper du å dra med deg barnevognen på ferien, og du kan koke vann i fred og ro på hotellrommet.

Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal kan du nemlig bestille Kids Comfort, der du får en paraplyvogn (for eksempel Chicco snappy spring) levert til rommet samt barnestol og vannkoker på rommet. Pakken kan bestilles hjemmefra, så lenge det er tilgjengelig, ved å legge det til under fanen tilvalg i forbindelse med bestillingen. Pris: 300 kr per uke. 

Skipp o`hoi!

Piratcruise på den vakre Manavgatfloden

Om du har en eller flere pirater hjemme som drømmer om å seile på et kult piratskip, lete etter skatter og leke på stranden og i vannet så er Nazars piratcruise perfekt!

Bli med Captain Nemos mannskap på et fantastisk eventyr på Manavgatfloden! Alle eventyrlystne pirater er velkomne å delta på denne morsomme dagen, full av gøyale leker om bord, i tillegg til ulike aktiviteter og skattejakt på stranden.