Merk: Nazars nordiske barneklubber blir ikke arrangert i 2021.

Les mer om andre barneklubber sommeren 2021 på hver hotellside: Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal.I løpet av sommeren 2022 vil Nazars nordiske barneklubber igjen bli arrangert i Tyrkia på Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal, samt i Rhodos i Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Nedenfor informasjon gjelder sommeren 2022.

Nazar Collection

Familiefavoritter med Nazars egne barne- og ungdomsfasiliteter


Nazar Collection er fellesbetegnelsen for våre egne hotell, der de fleste av våre gjester velger å bo. På disse hotel tilbyr vi en omfattende guideservice og på Pegasos Resort og Pegasos Royal inngår også vår egne skandinaviske piratklubb, svømmeskole og ungdomsklubb. På Pegasos World inngår piratklubben, svömmeskole og danskeskole. Hotellene holder en generell høy standard og har mange fine fasiliteter for hele familien. Hotellene ligger på stranden, har store bassengområder og vannsklier – det soleklare valget for en familieferie for både store og små.

Alle Nazar Collection-hotell har 5 Nazar Collection og tilbyr alt av komfort, underholdning og aktiviteter som familien trenger i ferien – og selvfølgelig All Inclusive.

Dette inngår på Nazar Collection

All Inclusive

Stort All Inclusive-utvalg med deilige bufféer, snacks, drikke og iskrem.

Med All Inclusive trenger du ikke å bære med deg lommeboken hele tiden; for alt er allerede betalt for hjemmefra! På våre Nazar Collection-hotell får du et bredt utvalg av nydelig mat og drikke som faller hele familien i smak – iskrem er selvfølgelig inkludert!

Les mer

Barneklubb

Her har vi skandinaviske barneklubber, svømmekurs, danseskole og ungdomsklubb.

Vår Nazar Collection er barnas åpenbare favoritt! Våre lidenskapelige skandinaviske aktivitetsguider arrangerer mye lek og moro i vår populære Captain Nemo’s piratklubb, svømmekurset Swim a’hoy og minidisco.

Les mer

Badeland

Her finner du vannsklier i alle størrelser, og flere basseng å velge mellom.

Snirklende tunneler, uventede kurver, og masse fart! Ta turen til den utfordrende Wipeout-banen i vannet utenfor stranden – her kommer dere definitivt bli våte, glade og få en god latter.


Les mer

Våre Nazar Collection-hotell

Våre andre collections

Utover Nazar Collection har vi ytterlige tre collections – alt for å gjøre det enklere for deg å velge rett hotell når du skal på ferie med familien.