Treningsreiser

Treningsuker med Nazar

Bli med på våre treningsreiser til Rhodos og Tyrkia! Med ubegrensede muligheter for en aktiv ferie i et fantastisk varmt og luksuriøst miljø, på fire- og femstjerners hotell. Vi garanterer deg en aktiv ferie fylt med inspirasjon og fellesskap, der du kan trene og ha det bra.  

Treningsukene passer for både nybegynnere og de som vil nå nye nivåer i treningen. Vi på Nazar har valgt ut godt organiserte samarbeidspartnere som er vant til treningsreiser. Erfarne instruktører skreddersyr og setter skjemaet for en aktiv ferie hvor du velger hvor mange pass og aktiviteter du vil delta på.

I løpet av treningsferien er det viktig å fylle på med god og næringsrik mat. Våre treningshotell har fantastiske All Inclusive bufféer morgen, middag og kveld som tilbyr noe for alle. Nazars treningsreiser arrangeres i mai, september og oktober når klimaet i Hellas og Tyrkia er litt kjøligere og har gode treningsforhold.

 

Treningsreiser med familien

På alle våre treningsreiser har du muligheten å ta med deg familien. Dere velger selv hvor mange av de voksne som skal trene, mens resten av selskapet kan kose seg i solen og med bad på våre fine familiehotell med velsmakende All Inclusive. Våre hotell tilbyr mange fasiliteter og underholdning for hele familien i alle aldre, alt for at du kan kombinere treningsreisen med en givende stund med familien.

Hvilken trening passer deg?

Vi tilbyr et bredt spekter av ulike treningsformer på våre treningsreiser. Felles for alle reiser er at det tilbys fine muligheter for å delta i både gruppens treningsprogram, og å ha tilgang til hotellets egne treningsfasiliteter på egen hånd. Du kan se i listen lenger ned hvilke reiser som er aktive akkurat nå og hvilke treningsformer som er inkludert i dem.

 

Gruppetreningsreiser

Under treningsreisene med gruppetrening arrangeres et solid utvalg av pass hver dag. Det er vanlig med en herlig powerwalk rett før soloppgang for siden å velge mellom akt fra svette kondisjonsøkter til avslappende yoga. Alle hotell har gode forhold for utendørsaktiviteter, her nyter vi sol og bad og benytter anledningen til å fikse litt på formen samtidig.

Yogareiser

Vekk opp kroppen med yogaøvelser ved strandkanten eller meditere i skyggen ved bassenget. Disse reisene får frem det beste i oss, noe som tar opplevelsen til en annen dimensjon. Våre daglige klasser øker din eksterne kroppsbevissthet og forbedrer din indre balanse.

Dansereiser

Vil du ha en uke fylt med dans, trening og fellesskap? Når bare det beste er godt nok, tilbys disse unike treningsarrangementene i et magisk miljø. Våre dansereiser kombinerer sprudlende dansetrening med herlig avslapping i sol og varme.

Løpereiser

På løpereisene til Tyrkia blandes en fantastisk natur med historiske avtrykk når du løper. Enten du er en erfaren løper eller nybegynner så kan du være med på en av våre løpereiser.

Våre treningsreiser akkurat nå

23 apr 2022 - Yogaresa med My Sangha Shala

Följ med på ett riktigt gudinneretreat till Rhodos – en yogaresa för vitalitet och ny kraft, i samarbete med My Sangha Shala och instruktörerna Marie och Kristin.

Under resan får du möjlighet att ta hand om dig själv, vårda den inre glöden, ditt glow, och det som får dig att känna dig levande. Här kan vi utvecklas och skapa förutsättningar för att vara i vår fulla potential. Under träningsresan håller Marie och Kristin i pass som är anpassade både för dig som är nybörjare och för dig som är van yogi. Träningen kommer att bestå av yoga, meditation, och Soma move-klasser. Klasser av både dynamisk karaktär samt mer återhämtning och avslappning.

Varmt välkommen att följa med på en resa fylld med återhämtning, träning och nya intryck i en inspirerande miljö på östra Rhodos!

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
23/4 – 30/4 2022

[Translate to Norwegian:] 2 maj - Hälsoveckan med Startskottet

[Translate to Norwegian:] Hälsovecka med fokus och balans: Gruppen fokuserar på balansen både psykiskt och fysiskt. Funktionell träning med och utan redskap, olika former yoga, morgonjogg, powerwalk, stavgång, cykling, låg intensiv träning med och utan redskap, löpanalys, löpning, rörlighet, gym, vattengympa, fysioterapeut med funktionsbedömning, föreläsning inom kost motion sömn och stress.

[Translate to Norwegian:]

Praktisk information:

[Translate to Norwegian:]

Från och till:
Arlanda - Rhodos

[Translate to Norwegian:]

När:
2/5 – 9/5 2020

Hotell:
Akti Imperial

[Translate to Norwegian:]

26 september - Helseleir prøve på og kom i gang med Startskottet

Prøve på med en buffet av aktiviteter:

Morgenjogging/powerwalk/stavgang, sykling, racier og MTB styrketrening, funksjonell trening med og uten utstyr, høg- og lavintesiv trening. Mange ulike danseformer som disko, hiphop, salsa mm. Crawlkurs, vannaerobic, mobilitet, løping, yoga, fysioterapeut, foredrag innen helse og velvære.

 

Praktisk informasjon:

Fra og til:
Oslo - Rhodos

Dato:
26/9 – 3/10 2021

Er det noe du savner?

Var ikke den type trening du var interessert i blant våre aktive treningsreiser?

Fyll i et interesseskjema så informerer vi når vi har flere reiser på gang.

Gruppereiser på deres vilkår

Vil du arrangere en treningsreise for klubben eller foreningen din?

Hos oss kan dere være med å skreddersy en egen gruppereise slik at vi sammen skreddersyr en motiverende reise med kombinasjon av trening, sol og avslapping. Vi står for hele pakken - fly, hotell, transfer og service. Vi gir deg og din gruppe personlig service og skreddersyr reisen i henhold til deres ønsker og vi har håndplukkede, førsteklasses All Inclusive-hotell som er vant til å arrangere gruppearrangement.

Kontakt oss for mer informasjon på training.groups@remove-this.nazar.no.