Treningsreiser

Treningsuker med Nazar

Bli med på våre treningsreiser til Rhodos og Tyrkia! Med ubegrensede muligheter for en aktiv ferie i et fantastisk varmt og luksuriøst miljø, på fire- og femstjerners hotell. Vi garanterer deg en aktiv ferie fylt med inspirasjon og fellesskap, der du kan trene og ha det bra.  

Treningsukene passer for både nybegynnere og de som vil nå nye nivåer i treningen. Vi på Nazar har valgt ut godt organiserte samarbeidspartnere som er vant til treningsreiser. Erfarne instruktører skreddersyr og setter skjemaet for en aktiv ferie hvor du velger hvor mange pass og aktiviteter du vil delta på.

I løpet av treningsferien er det viktig å fylle på med god og næringsrik mat. Våre treningshotell har fantastiske All Inclusive bufféer morgen, middag og kveld som tilbyr noe for alle. Nazars treningsreiser arrangeres i mai, september og oktober når klimaet i Hellas og Tyrkia er litt kjøligere og har gode treningsforhold.

 

Treningsreiser med familien

På alle våre treningsreiser har du muligheten å ta med deg familien. Dere velger selv hvor mange av de voksne som skal trene, mens resten av selskapet kan kose seg i solen og med bad på våre fine familiehotell med velsmakende All Inclusive. Våre hotell tilbyr mange fasiliteter og underholdning for hele familien i alle aldre, alt for at du kan kombinere treningsreisen med en givende stund med familien.

Hvilken trening passer deg?

Vi tilbyr et bredt spekter av ulike treningsformer på våre treningsreiser. Felles for alle reiser er at det tilbys fine muligheter for å delta i både gruppens treningsprogram, og å ha tilgang til hotellets egne treningsfasiliteter på egen hånd. Du kan se i listen lenger ned hvilke reiser som er aktive akkurat nå og hvilke treningsformer som er inkludert i dem.

 

Gruppetreningsreiser

Under treningsreisene med gruppetrening arrangeres et solid utvalg av pass hver dag. Det er vanlig med en herlig powerwalk rett før soloppgang for siden å velge mellom akt fra svette kondisjonsøkter til avslappende yoga. Alle hotell har gode forhold for utendørsaktiviteter, her nyter vi sol og bad og benytter anledningen til å fikse litt på formen samtidig.

Yogareiser

Vekk opp kroppen med yogaøvelser ved strandkanten eller meditere i skyggen ved bassenget. Disse reisene får frem det beste i oss, noe som tar opplevelsen til en annen dimensjon. Våre daglige klasser øker din eksterne kroppsbevissthet og forbedrer din indre balanse.

Dansereiser

Vil du ha en uke fylt med dans, trening og fellesskap? Når bare det beste er godt nok, tilbys disse unike treningsarrangementene i et magisk miljø. Våre dansereiser kombinerer sprudlende dansetrening med herlig avslapping i sol og varme.

Løpereiser

På løpereisene til Tyrkia blandes en fantastisk natur med historiske avtrykk når du løper. Enten du er en erfaren løper eller nybegynner så kan du være med på en av våre løpereiser.

Våre treningsreiser akkurat nå

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
11/9 - 18/9 2021

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

[Translate to Norwegian:] 17 sept - Träningsvecka med Korpen Orsa

[Translate to Norwegian:] Korpen Orsas träningsresa är för dig som är vardagsmotionär men man kan även ta det som ett tillfälle att komma igång. Instruktörerna utformar träningspassen efter deltagarna så att det blir på en nivå där alla känner sig nöjda. Träningen blir en blandning av kondition, styrka och rörlighet. 

[Translate to Norwegian:]

Praktisk information:

[Translate to Norwegian:]

Från och till: Arlanda - Rhodos

[Translate to Norwegian:]

När:
17/9 - 24/9 2020

[Translate to Norwegian:]

[Translate to Norwegian:] 17 sept - Korpen Eskilstuna

[Translate to Norwegian:] En resa med varierad träning lätt till medelnivå med härlig gemnskap och kluriga kvällshäng. Du medverkar efter egen lust.

[Translate to Norwegian:]

Praktisk information:

[Translate to Norwegian:]

Från och till:
Arlanda - Rhodos

[Translate to Norwegian:]

När:
17/9 - 24/9 2020

[Translate to Norwegian:]

Hotell:
Lindos Imperial

[Translate to Norwegian:]

18 sept 2021 - Apladalen

Nu är det dags igen! För 11e året i rad åker Apladalen Sport Center iväg på träningsresa. I år går den till härliga Rhodos – Grekland.

Under en hel veckas tid kommer vi att njuta av värme, träning, sol och bad, god mat och härlig gemenskap tillsammans.

Praktisk information:

Från och till:
Göteborg - Rhodos

När:
18/9 – 25/9 2021

Hotell:
Kresten Royal

19 sept 2021 - Inre Balans med Sanna Nova Emilia

Denna resa är en resa för både kropp och själ. Vi kommer att fylla på med livsenergi, livsglädje och arbeta med att växa i vår kärlek till oss själva. Under denna vecka kommer vi att kombinera yoga och träning med föreläsningar och fokus på välbefinnande. Det blir som en nystart för såväl din insida som din utsida i vacker miljö.

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Antalya
Göteborg - Antalya

När:
19/9 – 26/9 2021
19/9 – 26/9 2021

11 okt - Treningsreise med Lars & Kine

Treningsreise med Lars & Kine gir deg det aller beste du kan drømme om på ferie: fine folk, avslapning ved bassenget eller på stranden, mengder av inspirerende og morsom trening, spa & massasje, digg mat og muligheter for shopping om du ønsker det. 

Praktisk informasjon:

Fra og til:
Oslo - Rhodos

Når:
11/10 - 18/10 2020

Hotell:
Akti Imperial

Orienteringsreise i samarbeide med Antalya Orienteering Festival

Terrenget i og rundt Alanya er mildt sagt imponerende! Med de vakre Taurusfjellene i bakgrunnen og det Azurblåe havet langs kysten gjør det orienteringen til en opplevelse utover det vanlige. Vårt samarbeide med Antalya Orienteering Festival gjør reisen til noe ekstra. Dere bor på Nazars fine firestjerners hotell, med førsteklasses service og et variert All Inclusive-tilbud.

Praktisk informasjon:

Fra og til:
Oslo – Antalya, Tyrkia

Når:
31/10 - 7/11 2021

26 september - Helseleir prøve på og kom i gang med Startskottet

Prøve på med en buffet av aktiviteter:

Morgenjogging/powerwalk/stavgang, sykling, racier og MTB styrketrening, funksjonell trening med og uten utstyr, høg- og lavintesiv trening. Mange ulike danseformer som disko, hiphop, salsa mm. Crawlkurs, vannaerobic, mobilitet, løping, yoga, fysioterapeut, foredrag innen helse og velvære.

 

Praktisk informasjon:

Fra og til:
Oslo - Rhodos

 

 

Dato:
26/9 – 3/10 2021

 

 

12 september - Hälsocenter/ Må bra

Alle er velkomne, du bestemmer selv hva du vil gjøre med reisen. Ha en solferie, en treningsreise eller en kombinasjon av alt! Eksempler på pass som kommer og tilbys: Yoga, YinYoga, QiGong, pilates, soma moves, Happy Dance, vannaerobic, tabata og stasjonstrening.

 

Praktisk informasjon:

Fra og til:
Oslo - Rhodos

 

 

Dato:
12/9 - 19/9 2021

 

 

Hotel:
Lindos Imperial

 

 

Er det noe du savner?

Var ikke den type trening du var interessert i blant våre aktive treningsreiser?

Fyll i et interesseskjema så informerer vi når vi har flere reiser på gang.

Gruppereiser på deres vilkår

Vil du arrangere en treningsreise for klubben eller foreningen din?

Hos oss kan dere være med å skreddersy en egen gruppereise slik at vi sammen skreddersyr en motiverende reise med kombinasjon av trening, sol og avslapping. Vi står for hele pakken - fly, hotell, transfer og service. Vi gir deg og din gruppe personlig service og skreddersyr reisen i henhold til deres ønsker og vi har håndplukkede, førsteklasses All Inclusive-hotell som er vant til å arrangere gruppearrangement.

Kontakt oss for mer informasjon på training.groups@remove-this.nazar.no.