Filtrer resultater

Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Sortert på

Pegasos World

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 1577 svar

Side, Tyrkia

Pegasos World er Nazars definitivt mest populære hotell! Her får du Middelhavets største basseng på 10 000 m², et fartsfylt badeland, gylden sandstrand, et velsmakende All Inclusive-program og Nazars egne barneklubber - alt inkludert i prisen!

Fakta
Basseng
Ja, 10 000 m²
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
0 m
Avstand til sentrum
6 km
Barnepris til og med
15 år
Mer informasjon om hotellet Vis på kart
Prisen per person kan ha blitt endret i løpet av dagen. Aktuell totalpris ser du ved å klikke på ønsket avreisedato under.
I familiesvitene på 33-36 m² får du to separate rom med en dør imellom. I soverommet finnes to vanlige soveplasser og i det andre rommet finnes to utfellbare lenestoler som måler 180x90 cm når de er utfelt. Vi anbefaler alltid voksne å bestille rom slik at de har plass i en normal seng.

Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks fire voksne og det er mulighet å få to barnepriser. Familiesuitene har fliser og enten fransk balkong eller, mot et tillegg, en balkong med et bord og to stoler. Mot et tillegg er det mulig å bestille suiten som enkeltrom.

Side by side: Når du bor i en familiesuite kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en annen familiesuite med samme type av balkong..
Vis mer (1 st)