Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Side, Tyrkia

Pegasos World

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 2155 svar

Pegasos World er Nazars definitivt mest populære hotell! Her får du Middelhavets største basseng på 10 000 m², et fartsfylt badeland, gyllen sandstrand, og et velsmakende All Inclusive-program - alt inkludert i prisen!

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
0 m
Avstand til sentrum
6 km
Barnepris til og med
15 år
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Rommet er på ca. 26 m² og her finnes to vanlige sengeplasser. Alle dobbeltrom på Pegasos World har flisegulv eller laminat, samt en mindre balkong/terrasse med et bord og to stoler. Rommet krever to fullt betalende, men du har mulighet for et enkeltrom mot tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg, mot betaling, å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
På Pegasos World har vi et lite antall dobbeltrom med laminatgulv til rådighet for våre funksjonshemmede gjester. Rommene er på 35 m² med plass for opptil to voksne. Det er også mulig mot enkeltromstillegg, å bestille rommet for kun én person.

Badet er utstyrt med dusj og badekrakk som støtte. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon.
Alle rommene sentralt luftkondisjonering, noe som betyr at den kjører på bestemte tider på dagen avhengig av vær og sesong. I tillegg er det TV, egen balkong eller terrasse og minisafe.

Vennligst legg merke til at det fra stuen og ut til altanen er kant på et par centimeter i forbindelse med skyvedøren, som bevegelseshemmede bør være oppmerksomme på.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
I familiesvitene på 33 m² får du to separate rom med en dør imellom. I soverommet finnes to vanlige soveplasser og i det andre rommet finnes to utfellbare lenestoler som måler 180x90 cm når de er utfelt. Vi anbefaler alltid voksne å bestille rom slik at de har plass i en normal seng.

Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks fire voksne og det er mulighet å få to barnepriser. Familiesuitene har fliser og enten fransk balkong eller, mot et tillegg, en balkong med et bord og to stoler. Mot et tillegg er det mulig å bestille suiten som enkeltrom.

Side by side: Når du bor i en familiesuite kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en annen familiesuite med samme type av balkong.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Deluxesuiten er den romsligste som to gjester kan bestille, derav navnet «VIP». Denne suiten på cirka 48 m² er kun for to personer, og har et soverom og et separat oppholdsrom. Rommene har enten fliser eller laminatgulv samt balkong. Denne romstypen krever to fullt betalende.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en Deluxesuite VIP eller fra en Deluxesuite.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje