Filtrer resultater

Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Sortert på

Pakkereise med charterfly

Sun Palace

Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 342 svar

Faliraki, Rhodos

Sun Palace inviterer til plasking og lek i sin fartsfylte vannpark. Her kryr det av vannaktiviteter som hele familien vil elske. Hotellet ligger nær Faliraki Beach og sentrum, det fins rom for opptil seks personer og All Inclusive er inkludert i prisen.

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
400 m
Avstand til sentrum
1 km
Barnepris til og med
11 år
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Her er det to vanlige soveplasser, en sovesofa og mulighet for å sette inn en liten ekstraseng for barn. Rommet krever minst to fullt betalende, og det kan bo maks. tre voksne her, alternativt to voksne og to barn, og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
I familierommet på 31 m² får du to soveområder som skilles av en vegg med glassdør og vindu. Her er det to vanlige soveplasser og to ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan maks. bo fire voksne og det er mulig å få en barnepris.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Vis mer (1 st)
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i følge i følge respektive charterbyrås regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevillkår se https://www.nazar.no/reisevillkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje