Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Incekum, Tyrkia

Pegasos Resort

Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 510 svar

Familiehotellet Pegasos Resort ligger perfekt ved en av Tyrkias beste strender. Du betaler for ett hotell, men får tre hotellers sport-fasiliteter, barer, bassenger, en heftig wipeout-bane og badeland med masse vannsklier.

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
0 m
Avstand til sentrum
3 km/25 km
Barnepris til og med
15 år
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Dobbeltrommene på ca 25 m² består av et rom med to sengeplasser, og om dere er flere enn to personer sover den tredje personen i en sovesofa som måler 185x80 cm. Det finnes godt om garderobeplass og et lite bord med to stoler. Rommet vender mot havet, men utsikten fra balkongen varierer avhengig av rommets beliggenhet. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom eller et dobbeltrom Connection.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Familiesuitene er ca 50 m² og har et kombinert oppholds- og soverom med to sovesofaer (200x90 cm og 185x80 cm) samt et separat soverom med to sengeplasser. Dette er det ideelle og mest komfortable alternativet for familier som reiser med to barn.

Pegasos Resort har flere forskjellige typer familiesuiter som alle har balkong og minst et bad, men som varierer i innredning og form. Familiesvuiten vender mot havet, men utsikten kan variere. Suitene høyst opp er koselige penthousesuiter. Havutsikten fra suitene er begrenset, men fra balkongen får dere en fantastisk havutsikt når du står opp, og kan se over den beskyttende og høye yttermuren. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks tre voksne og ett barn,det er mulig å få to barnepriser. Det er ikke mulig å velge hvilken type av familiesuite du skal få hjemmefra.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje