Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Village

Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 488 svar

Eftalia Village er et hyggelig All Inclusive-hotell med avslappende stemning. Du har adgang til en utrolig beach club med basseng, badeland, restauranter og barer. Hotellet har barnepris t.o.m. 17 år og rom for opptil syv personer.

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
100 m
Avstand til sentrum
5 km/17 km
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Dobbeltrommene er på ca. 28 m² og finnes i alle bygninger og i alle etasjer. Her er tre normale soveplasser, og en ekstraseng.
Dobbeltrommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. tre voksne og ett barn. Opptil to barn kan få barnepris.
Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Familiesuitene på ca. 39 m² har plass til 2-4 personer. Det kreves minst to fullt betalende og det er mulig for opptil to barn å få barnepris. Familiesuiten til fire personer består av to separate rom med to normale sengeplasser i hvert rom. Det er aircondition i disse rommene (med en felles fjernkontroll). Familiesuiten har dessuten et romslig klesskap i et av rommene. Her kan det bo maks. fire personer.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje