Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Belek, Tyrkia

Susesi Luxury Resort

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 67 svar

Susesi Luxury Resort byr på førsteklasses All Inclusive i prinsippet døgnet rundt, et flott spa og perfekt beliggenhet ved en fin sandstrand. Mellom noen rom snor det seg et herlig basseng, som du kan hoppe rett ut ifra den egne terrassen.

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
0 m
Avstand til sentrum
3 km
Barnepris til og med
12 år
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Denne eksklusive suiten på 80 m² består av to rom med fem små trappesteg mellom: Et soverom og et kombinert sove- og oppholdsrom. Det fins to små tv'er, parkettgulv og Bvlgari-produkter på badet. Det er to bad, det ene med dusjkabinett og et med boblebad. Suiten er perfekt for nyforelskede par eller familien som vil ha det "lille ekstra".

Rommet krever at det skal være minst to fullt betalende og her finnes det plass for maks. tre voksne eller to voksne og to barn. Suiten ligger på bakkenivå med direkte adgang til bassenget, eller i andre etasje, hvor man tar seg ned til bassenget via trapper på utsiden av bygget.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
En spektakulær suite med fantastisk utsikt direkte mot havet fra ditt eget private basseng som er plassert på suitens egne store balkong, med solsenger. Du får tre herlige, store rom fordelt på to store soverom og en stor stue med elegante møbler. Det er to bad, begge med dusj og boblebad. Soverommet har to sengeplasser hver, og ved behov tilkommer en ekstraseng.

Når du bestiller en Royal Suite, får du dessuten VIP-transport fra og til flyplassen, en eksklusiv kaffemaskin på rommet, mulighet til å låne barnevogn, butlerservice, vaskeservice, 24-timers romservice, Bvlgari-produkter, privat strandpaviljong og morgenavis, alt inkludert i prisen. Dette er virkelig kongelig service i særklasse!

Suitene er på hele 206 m²! Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og et barn og det er mulighet for to barnepriser. Rommet har delvis vegg-til-vegg teppe og delvis laminatgulv.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje