Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Alanya, Tyrkia

Krizantem Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Velkommen til sjarmerende Krizantem Hotel. Dette sentralt beliggende hotellet ligger like ved middelhavskysten i Alanya og har et smakfullt All Inclusive-program, flere basseng, spa og det meste du behøver for en perfekt ferie.

Fakta
Barnebasseng
Avstand til strand
30 m
Avstand til sentrum
3 km
Barnepris til og med
12 år
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Denne romstypen er ca. 26 m² og har tre vanlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan man bo enten maks. tre voksne eller to voksne og to barn med mulighet til en barnepris. Her finnes en ekstraseng som måler 80x180 cm. Rommet kan bookes som enkeltrom mot et tillegg.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Denne romstypen er ca. 26 m² og har to vanlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan man bo enten maks. tre voksne eller to voksne og to barn med mulighet til en barnepris. Her finnes en ekstraseng som måler 80x180 cm. Rommet kan bookes som enkeltrom mot et tillegg.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje