Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Alanya, Tyrkia

Avena Resort

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 283 svar

Avena Resort er et familiært All Inclusive-hotell i den koselige bydelen Oba i Alanya, Tyrkia. Her får du store og stilige rom med romslige balkonger, og et herlig bassengområde med livlig stemning. Bare en liten gåtur unna ligger en finkornet sandstrand.

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
200 m
Avstand til sentrum
3 km Alanya
Barnepris til og med
12 år
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
I dobbeltrommene på ca. 40 m² finnes tre ordentlige sengeplasser, og den fjerde personen sover i en sovestol som måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å bo opptil tre voksne her. Det er mulig å få en barnepris og rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Rommet for bevegelseshindrede er ca. 40 m² og har tre sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo opp til tre voksne og det er mulighet for å få en barnepris.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje