Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Alanya, Tyrkia

Gardenia Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Gardenia Hotel ligger helt perfekt like ved Kleopatrastranden og bare et steinkast fra Alanyas shopping, restauranter, kultur og natteliv. Din ferie her er All Inclusive, og utsikten fra hotellets restaurant på femte etasje er fabelaktig.

Fakta
Barnebasseng
1
Avstand til strand
50 m
Avstand til sentrum
500 m
Barnepris til og med
12 år
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Dobbeltrommet er ca. 18 m² og her finnes to vanlige sengeplasser, samt en sovesofa som måler 80x180cm, noe som er litt mindre enn en normal seng. Her kan bo maks. tre personer og det er mulig å få én barnepris.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Dobbeltrom Large er ca. 20 m² og her finnes tre vanlige sengeplasser, samt en sovesofa som måler 80x180cm, noe som er litt mindre enn en normal seng. Her kan bo maks. fire personer, av disse maks. tre voksne, og det er mulig å få to barnepriser.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje