Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Alanya, Tyrkia

Sealine Hotel

Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 494 svar

Sealine er et prisverdt og populært mindre All Inclusive-hotell i Alanya med mange stamgjester. Den sentrale beliggenheten gjør det til et opplagt valg for deg som vil oppleve hva Alanya har å by på. Sealines hyggelig bassengområde er hotellets hjerte og samlingspunkt. Du bor i romslige familiesuiter og All Inclusive inngår i prisen.

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
400 m
Avstand til sentrum
1 km Alanya Bazar
Barnepris til og med
Ikke tilgjengelig
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Familiesuitene er på ca. 30-35 m², og her finner man to vanlige sengeplasser, samt enten en eller to lenestoler som kan slås ut som senger. Når disse er slått ut, måler de 180x70 cm, som er litt mindre enn en vanlig seng. Hvis det kun er en lenestol, og dere er flere enn tre personer, blir det satt inn en ekstraseng som måler 180x80 cm, noe som også er en anelse mindre enn en vanlig seng. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan det bo maks. fire personer.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Vis mer (1 st)
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje