Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Ixia, Rhodos

Akti Imperial

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 90 svar

Akti Imperial ligger perfekt til i Ixia, nære stranden og Rhodos by. Det finnes gode bademuligheter, og her trives både voksne og barn. All Inclusive inngår døgnet rundt og du bor i fine rom, mange med en herlig utsikt over Egeerhavet.

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
0 m
Avstand til sentrum
Ca 1 km till Ixia, ca 3,5 km till Rhodos stad
Barnepris til og med
12 år
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Familiesuite anneks ligger i et anneksbygg i direkte forbindelse med resten av hotellet. Alle rommene i anneksbygget har utsikt mot land. Familiesuiten er ca. 50 m² og begge har soverom og stue. I Soverommet finnes det to sengeplasser, mens det i stuen finnes tre sovesofaer, som måler 80x195 cm. Det kreves minst tre fullt betalende, her kan det maks bo fem personer og det er mulig å få to barnepriser.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje