Filtrer resultater

Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Sortert på

Pakkereise med charterfly

Eftalia Ocean

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 288 svar

Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Ocean er et nyere familiehotell med stort bassengområde som inneholder piratskip, vannsklier og basseng - perfekt for deg som reiser med barn. Dere får adgang til en beach club med badeland og restauranter som brer seg ut på et stort område langs stranden. Her er det store familiesuiter for opptil åtte personer og barnepris opptil 17 år.

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
100 m
Avstand til sentrum
4 km/17 km
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Økonomirommet på ca. 35 m² har tre vanlige sengeplasser og ligner dobbeltrommet, men er mindre og rommer ikke like mange personer. Rommet krever minst to fullt betalende og her kan maks. bo tre voksne. Her finnes mulighet å få en barnepris. Dette rommet har utsikt mot parkeringen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Dobbeltrommet på ca. 45 m² har tre vanlig sengeplasser, og ved behov brukes sovesofaen som måler 185x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og ett barn, med mulighet å få opptil to barnepriser. Dette rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Denne romstypen på to etasjer og nesten 100 m² er for deg som vil unne deg selv det lille ekstra. Her får du to soverom og to bad. I dette rommet får dere direkte adgang til bassenget som ligger like nedenfor balkongen og som kun deles med nærliggende rom. Her finnes fem vanlige sengeplasser og to sovestoler som kan slås ut og da måler 180x80 cm. Her kreves minst fire fullt betalende, det finnes plass for maks fem voksne og to barn, og det er mulighet å få opptil tre barnepriser.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Vis mer (1 st)
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i følge i følge respektive charterbyrås regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevillkår se https://www.nazar.no/reisevillkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje