Å jobbe på hovedkontoret i Malmø

På hovedkontoret i Malmø er vi ca. 25 ansatte som håndterer de administrative tjenestene for de fire nordiske land. Vi har fine og moderne lokaler som kun ligger et steinkast fra Malmø C., perfekt både for lunsjpausene og for pendling. Takket være våre lille størrelse har vi alltid en herlig og åpen atmosfære på kontoret.

I vår interne kundeservice blandes norske, svenske, danske og finske – alle med høy sans for service. Fra Malmø administreres også all markedsføring, prissetting, kvalitetssikring, IT og økonomi.

Å jobbe på våre destinasjoner

Som guide eller aktivitetsguide kan du kombinere din lidenskap å jobbe med service eller barn, med å være på et solrikt reisemål langt fra kulde og regn.

Hovedsakelig er arbeidsplassen på våre 4- og 5-stjerners hoteller der de fleste av våre gjester bor. Som vår representant på våre ulike reisemål er du vårt ansikt utad – du er på arbeide når våre gjester er på ferie.

For oss er det viktig at våre guiders personlighet og talent skinner gjennom, og vi oppfordrer våre ansatte til å utfordre begrepet Dream Provider og ta det til nye høyder.