Nazar er Norges All Inclusive-spesialist

All Inclusive med Nazar – komfortabelt, enkelt og prisgunstig

Når du reiser med Nazar kan du være trygg på at du alltid ferierer på kvalitetssikrede hotell! Vi håndplukker alle våre hotell med stor omhu og med en visjon om at de beste ferieminnene skal skapes her. 

Vi lover våre gjester en annerledes ferieopplevelse på unike hotell som ikke finnes hos andre på det nordiske markedet - de er eksklusive for våre gjester. 
 

Nazars utvalg karakteriseres av:

  • All Inclusive
  • Håndplukkede hotell
  • Nordiske barneklubber
  • Hotell direkte ved stranden
  • Bassengfasiliteter og badeland av høy kvalitet
  • Familierom og suiter for minst 4 personer
  • Nordisk eksklusivitet på nesten alle hotell i programmet
  • Personlig service

 

Vi er Dream Providers

På Nazar har vi et mål – å sørge for at dine feriedrømmer går i oppfyllelse! Vi kaller oss selv for Dream Providers som en konstant påminnelse om det målet. For å oppnå dette stiller vi høye krav på oss selv og gjør alt for å gi deg og din familie den perfekte ferieopplevelsen.

 

Du er ikke vår kunde, du er vår gjest

Vår ambisjon er å være førstevalget for nordiske familier når de skal bestille sin sommerferie og vi ser deg og din familie som gjester, ikke kunder. Gjennom en profesjonell og personlig service ønsker vi at du skal føle deg trygg både før, under og etter reisen.

 

Din mening er avgjørende

Vi på Nazar jobber kontinuerlig med å forbedre oss og vi stiller høye krav på våre hotell. For oss er ingen spørsmål for store eller for små - du er alltid velkommen å til å kontakte vår personal på hovedkontoret eller til våre guider på reisemålet. Vi bruker det internasjonalt aksepterte verktøyet NPS (Net Promoter Score®) for å måle vår kundetilfredshet og vi er veldig glade for at på en skala fra -100 til +100 ha skyhøye +72 som rating - verdensklasse!
 

Les mer om NPS her

Sammenlign Nazars NPS med andre selskap i verden her


Nazar Nordic AB

Org.nr: 556649-4174. VAT-nummer: SE556649417401

Nazar hovedkontor i Norden er lokalisert i Malmö. Nazar er en del av TUI Group, verdens ledende reiseselskap og opererer på over 180 destinasjoner, med flere enn 30 millioner gjester og flyr fra 32 nøkkelmarkeder. 

TUI Group har sitt hovedkontor i Tyskland og sysselsetter ca. 48 000 ansatte. 

I TUI Nordic, som er Nazars søsterselskap i Norden, inngår:

TUI Sverige
TUI Danmark
TUI Norge
TUI Finland


Nazar er medlem i:

SRF (Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen)
DRF (Danmarks Rejsebureau Forening),
SMAL (Suomen Matkailualan Liitto)
NRF (Norsk Reiselivs Forum) 


Nazar tilbyr reisegarantier i Sverige, Finland og Norge. De danske gjestene er forsikrede under den svenske reisegarantien. 


Vår historie

Nazar var den første reisearrangøren i Norden som tilbydde All Inclusive-reiser til middelhavsområdet.

2022 – I juni 2022 reiser Nazars reisende nummer 1 million! De lykkelige gjestene blir feiret med fest og bobler på Pegasos World og får også tilbake HELE reisens beløp!

2021 - Året for pandemien! Nazar begynte å fly i mindre skala i løpet av sommeren til Rhodos og til Tyrkia, med store sikkerhetstiltak på plass for å beskytte gjester og ansatte.  

2020 - Nazar utvidet og begynte å arrangere pakkereiser med rutefly til Mallorca. Tidlig på året sprer Corona-viruset seg som en pandemi over verden og Nazar bestemmer seg tidlig for å kansellere alle flyvninger under 2020. Nazar prioriterte raske tilbakebetalinger og i stort sett ingen gjester måtte vente mer enn noen bankdager for å få sine penger tilbake.

 

 

2019 - Nazar fyller 15 år og feirer med å arrangere den spektakulære konkurransen Dream Plane der over 4000 lag rundt om i Norden konkurrerer om et helt fly gjennom spill, leker, skattejakter og ikke minst taktikk. Vinnerreisen med 180 All Inclusive-reiser på femstjerners familiefavoritten Pegasos World gjennomføres i oktober samme år.

 

2018 - Nazar lanserer det populære ferieparadiset Bulgaria, med familievennlige hotell nære langstrakte sandstrender, spennende historie og med et behagelig og stabilt sommerklimat.

 

2016 - Nazar ønsker klassikeren Rhodos velkommen, med en håndfull All Inclusive-hotell i populære Rhodos by på den nordlige øya. 

 

2014 - Nazar utvider og selger reiser fra Island og blir Nordens mest nordiske reisearrangør. TUI Plc. og TUI AG slår seg sammen og danner den nye TUI Group. 

 

2012 - På tross av den økonomiske krisen presenterer Nazar sitt beste resultat noensinne både i forhold til salg og gjestenes tilfredshet.  

 

2011 - Nazar er den første nordiske reisearrangøren til å tilby et program utelukkende med All Inclusive-reiser. 

 

2009 - Nazar lanserer Nordens første All Inclusive-program til Kreta, som dog blir avsluttet igjen etter sommeren 2011. 

2007 - De to store reisekonsernene First Choice og TUI fusjonerer og blir til TUI Plc., verdens største reisekonsern. Dermed blir Nazar bl.a. søsterselskap til Star Tour i Norge.

 

2006 - Nazar utvider til også å arrangere reiser fra Finland. Også her er Nazar først ute med å tilby All Inclusive-ferier og primært fire- og femstjerners hotell i middelhavsområdet.

2005 - Nazar starter cruise på Nilen på eget femstjerners skip og blir den første arrangøren som tilbyr All Inclusive på cruise på Nilen.

2004 - Nazar starter offisielt sin virksomhet i Norge, Sverige og Danmark ved et stort pressemøte i København 19. januar. Nazar er på dette tidspunktet en del av det store britiske reisekonsernet First Choice, og blir konsernets første investering i Norden.