Nazar fyller 20 år!

I to tiår har vi på Nazar forandret hvordan hele Norden ferierer. Takk for at du har vært en del av reisen!

For 20 år siden ble det som i dag er Nazar født. I dag er vi det opplagte valgt for deg som vil oppleve en ferie av høyeste kvalitet, perfekt for familien og med svært personlig service.

Vi har i skrivende stund skapt drømmeferier for over en million nordboere! Sammen med dere har vi hatt glede av All Inclusive, skandinaviske barneklubber og kule badeland. Det har vi tenkt å fortsette med– mange år til!

Husker du din første Nazar-reise?

Maksimale tilbud den 20. hver måned!

Den 20. hver måned tilbyr vi en kanondeal til akkurat deg som takk for de siste 20 årene. Hold øye med din innboks den 20. hver måned for de beste rabattene! Abonner her

Månedens tilbud!

Vi feirer 20 år med fantastiske familiepremier!
Akkurat nå! Ekstra gode familiepriser på All Inclusive-ferier for barnefamilier.

All Inclusive 1 uke 2 voksne + 2 barn fra 18164,-*

Bestill senest mandag 27. mai!

Hvor mange er dere?

Tilpass reisen din her! Finn nettopp din families perfekte pris blant våre tilbud designet for familier i forskjellige størrelser.  

Konkurrer om VIP-ferie!

Vinn en reise verdt hele 110 000,-!

Nå har du sjansen til å vinne en All Inclusive-ferie til det magiske IC Residence i Lara, Tyrkia for to voksne og to barn.

Premien inkluderer:

  • Privat overnatting i spektakulære Bali Villa
  • Deilig hamam med behandling
  • Privat sjåfør for en hel dag

Den eksotiske Bali Villa på IC Residence er hele 323 m², inkludert hagen. Den er innredet i spennende tresorter og trendy rustikke møbler. Her kan bo opptil fire personer med to soverom, to bad og egen liten hage med solsenger og hengekøye. I tillegg har du ditt eget basseng!

Bali Villa

IC Residence

    

Lara, Tyrkia

Slik konkurrerer du:

Skriv ditt svar og din begrunnelse i skjemaet nedenfor!

Gå så inn på vår Instagram og følg oss og tagg tre venner i innlegget om konkurransen. Del gjerne innlegget også. Da har du sjansen til å vinne denne drømmereisen til en verdi av 110 000 kroner!

20 år i gjestens tjeneste!

Nazars direktør Kemal Yamanlar har vært med fra starten 2004. Hvem er bedre til å fortelle om selskapets historie og om All Inclusive – som det burde være?

Hva er All Inclusive med Nazar i dag sammenlignet med for 20 år siden?

I dag kan du få All Inclusive tilpasset ulike behov. Hos Nazar er vi virkelig i forkant når det gjelder for eksempel veganske og vegetariske bufféer. For 20 år siden fantes det i hovedsak bare én variant av All Inclusive. I dag finnes det et bredt spekter fra det enkleste til luksuriøse All Inclusive-bufféer med hummer og østers, samt fin merkevarealkohol inkludert.

Vi var først på markedet med All Inclusive til Middelhavet. Allerede året etter kom de første konkurrentene, men kun Nazar tilbyr et hotellprogram med All Inclusive på alle våre hotell.

Hvem bør reise med All Inclusive, og hvorfor bør man velge Nazar?

Alle som ønsker matopplevelser uten å måtte tenke på regningen, bør velge All Inclusive. Det er så praktisk! Du er på restauranten på bare noen minutter fra rommet ditt, og alt er innen rekkevidde.

Vi hos Nazar har bare håndplukkede hoteller med prisgunstig All Inclusive for alle lommebøker. Man bør også velge oss hvis man ønsker vegetariske og veganske bufféer.

Vår historie

Visste du at vi på Nazar var først i Norden med å arrangere All Inclusive-reiser til middelhavsområdet?

2024 - Vi ekspanderer til Kypros.

2023 - Vi lanserer Vegan Friendly by Nazar og Green Energy.

2022 - I juni reiser Nazars reisende nummer en million til Pegasos World og får tilbake HELE reisens beløp tilbake.  

2021 - Året for pandemien. Vi flyr i liten skala til Rhodos og til Tyrkia.

2020 - Vi ekspanderer til Mallorca. Coronaviruset sprer seg over hele verden og vi kanseller alle flyvninger.

2019 - Vi fyller 15 år og feirer med den spektakulære konkurransen Dream Plane!  

2018 - Vi ekspanderer til Bulgaria.

2016 - Vi ekspanderer til Rhodos.

2014 - Vi begynner å fly fra Island og blir en stor aktør på det nordiske markedet.

2012 - Vi presenterer vårt beste resultat noensinne, både økonomisk og når det kommer til kundetilfredshet.

2011 -Vi blir den første nordiske reisearrangøren med et program med kun All Inclusive-reiser.

2009 -Vi lanserer Nordens første All Inclusive-program til Kreta.

2007 - De to reisegruppene First Choice og TUI slås sammen og blir TUI Plc., verdens største reisekonsern. Vi blir søsterselskap til TUI i Norden.

2006 - Vi begynner å arrangere reiser fra Finland.

2005 - Vi starter cruise på Nilen på 5-stjerners skip og blir først med All Inclusive på cruise på Nilen.

2004 - Vi starter vår virksomhet fra Norge, Sverige og Danmark ved et pressemøte i København. Vi er en del av det britiske reisekonsernet First Choice, og blir konsernets første investering i Norden. Tyrkia og Egypt er de første landene vi flyr til.

Ikke gå glipp av tilbudene!

Abonner på vårt nyhetsbrev og få tilgang til våre tilbud og en kommende konkurranse.
Ikke gå glipp av sjansen til å spare stort på din neste drømmereise! 

Abonner her

*Månedens tilbud! Dette gjelder:
Det er et begrenset antall plasser på utvalgte avganger. Prisen gjelder kun for nye bestillinger. Bestill senest mandag 27. mai!

Konkurranseregler
Ved å godta konkurransevilkårene godkjenner du at Nazar Nordic AB lagrer og behandler dine kontaktopplysninger for å administrere konkurransen. Ved publisering av vinnere av konkurransen vil ditt fornavn og by publiseres i Nazars kanaler som nettsiden, Facebook og Instagram. Etter at konkurransen avsluttes blir du automatisk abonnent av Nazars nyhetsbrev, som du når som helst kan avregistrere deg fra. For å delta i konkurransen må du ha fylt 18 år. Eventuell gevinstskatt betales av vinneren. Konkurrer senest 1/7.

Vilkår for reisen
Vinnerreisen gjelder for to voksne og to barn (til og med 15 år) med en ukes All Inclusive-ferie på IC Residence i Lara i Tyrkia, i romtypen Bali Villa. Reisen er inklusive fly tur/retur med avreise i oktober 2024. Bagasje, mat på flyet og transfer tur/retur flyplassen, hotell, privat sjåfør for en dag og en hamam-behandling per person er inkludert. Øvrige tillegg eller eventuelle ytterligere reisende betales av vinneren. Er dere færre enn to voksne og to barn, refunderes ikke differansen. Reisen kan ikke byttes inn i gavekort eller kontanter.