Nazars nyheter 2020

Få et overblikk over hva som er årets nyheter!

Som Norges All Inclusive-spesialist tilbyr vi deg alt fra våre nyeste badeland med svingete vannsklier til å lese om våre nylig lanserte Premium-hotell der luksus bare er fornavnet.

For å gjøre det lettere å henge med på alle nyheter som annonseres så har vi samlet oppdateringer på denne siden for deg, slik at du kan følge med på alle spennende nyheter som lanseres under vinterhalvåret.

Captain Nemo kommer til Rhodos!

Whohoo! Vi håper at du er like glade for denne nyheten som vi!

 

Til sommeren kommer nemlig Captain Nemo og hans pirater å underholde og aktivere barna i våre populære barneklubber på Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Skandinaviske aktivitetsguider

I løpet av ferien arrangerer våre engasjerte og dyktige skandinaviske aktivitetsguider mange herlige aktiviteter – det kan være alt fra spennende skattejakter til kreative leker, morsom underholdning og massevis av gøyale påfunn.

Morsomme aktiviteter for alle aldre!

Ved de gøyale aktivitetene møter barna jevngamle kompiser fra hele norden. 

Inkludert i prisen

Alle aktiviteter og underholdning i barneklubben er inkludert i reisens pris. 

Mini Chefs – Nyhet!

Klar, ferdig, bak!

Et av våre mest populære initiativ i barneklubben er Mini Chefs! Her får barna bake og dekorere kaker med erfaren hjelp av våre dyktige aktivitetsguider.

Kakene skal selvfølgelig spises

Mums, mums, mums! Når kakene er ferdige, skal de selvfølgelig nytes på en liten piknik sammen med Captain Nemo og hans pirater.

Våre nyeste Premium Collection-hotell

Våre nyeste Holiday Collection-hotell

Våre nyeste Value Collection-hotell