Side, Tyrkia

Side Star Elegance

Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 98 svar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 98 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
2,5 km 

Renovert stamgjestmagnet!

Side Star Elegance har en unik beliggenhet på et høydedrag utenfor Side med en fortryllende utsikt over byens historiske sentrum og det glitrende Middelhavet. Har du sansen for romantiske omgivelser, vakre hagemiljøer og koselige bassengområder? Da er Side Star Elegance midt i blinken for deg!

Hotellet er en klassiker i både Nazars program og i Side-området. I 1987 ble Side Star Elegance åpnet som det første femstjerners hotellet i Side, så det er et eldre hotell med masse sjel som hvert år får flere og flere stamgjester. De omfattende fornyelsene fra 2015 tar hotellet til et helt nytt nivå og nå føles det nesten som at hele hotellet er nybygd.

Side Star Elegance er et ekte familiehotell med gode barnefasiliteter og en fantastisk beliggenhet. Det er samtidig et hotell hvor det er plass til intim tosomhet i de romantiske omgivelsene.

Her får du oppleve et herlig hagemiljø som strutter av fargerik flora og store trær. Den flotte palmehagen og det store, deilige svømmebassenget inviterer til lange feriedager i solen. Nede ved stranden fører en koselig strandpromenade deg hele veien inn til Side sentrum. Hva er bedre enn en hyggelig spasertur hånd i hånd i solnedgangen?

På grunn av beliggenheten er det flere trapper på hotellet, og det kan derfor ikke anbefales til gjester som har vanskelig få å gå. Det fins heiser på alle nivåer, men man må bytte heis for å ta seg fram hele veien, og man må forvente å gå en del.

Bo like ved en barnevennlig, finkornet sandstrand

I 2015 kom det to nye bassengområder til det allerede store og herlige hotellområdet. Et av disse bassengene er det som kalles et stille basseng, hvor det ikke spilles musikk eller arrangeres aktiviteter. Det andre bassenget ligger der hotellets entre lå tidligere. Her fins også et mindre barnebasseng med solseil, og det råder en herlig stemning! Til noen av dobbeltrommene ble det også bygd bassenger som du har direkte tilgang til fra din egen terrasse.

Hovedbasseng-området er flott omgitt av palmetrær, hagen og en koselig bassengbar hvor du kan hente drikkevarer til å holde kroppstemperaturen nede i sommervarmen. Her serveres en herlig lunsj, så du trenger ikke å gå hele veien opp til hovedrestauranten. Nyt et par timer på terrassen eller finn en skyggefull plett under palmene et sted i den praktfulle hagen. I det ene hjørnet av bassengområdet finner du to vannsklier som er barnas faste tilholdssted i ferien. Du kan også velge å ta en siesta i en solseng på den herlige gressmatten.  

Hotellets finkornede sandstrand med grunt vann trekker Side Star Elegances gjester mot havet, og den asfalterte strandpromenaden utenfor passer perfekt til en romantisk kveldstur eller en løpetur om morgenen.

Det er en koselig tur fra hotellbygningen på toppen av skråningen og ned mot stranden på små snirklende stier pyntet med fargerike blomster. På stranden finner du naturligvis godt med solsenger og parasoller, og i strandbaren kan du forsyne deg med kalde forfriskninger og snacks i løpet av dagen.

Badehåndkle til basseng og strand tilbys kostnadsfritt av hotellet.

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter.

Masse å velge mellom

Maten på Side Star Elegance – både til frokost, lunsj og middag – er virkelig god og variert. Det er en god blanding av hva det tyrkiske kjøkken har å tilby og velkjente klassikere som man aldri kommer utenom. Og hva kan være bedre enn å nyte maten ute på terrassen med en vakker utsikt over havet? Is er inkludert for alle gjester på visse tider. Hovedrestauranten ble utvidet og renovert under vinteren 2014-2015. Den er lys og fin i innredningen og har et moderne og behagelig design. Hovedrestauranten er smart oppbygd med flere små adskilte sitteavdelinger, som hjelper til med å holde lydnivået i sjakk. Du kan også velge å nyte dine måltider på terassen med en fantastisk utsikt. Vil du ha litt variasjon kan du prøve å spise lunsjen din ved snackbaren ved hovedbassenget.   

All Inclusive betyr at du i tillegg til de mange lekre buffeene, også uten kostnad kan nyte alle lokale drikkevarer samt et utvalg av importerte drikkevarer. I løpet av dagen serveres et bredt utvalg av snacks, så du kommer til å ha mat og drikke tilgjengelig hele dagen! Ta også turen innom det koselige lille konditoriet som frister med kaker og spennende bakverk til den godtesyke som trenger litt sukkerenergi.

Barna vil elske bassengbaren, hvor det serveres både is og sukkerspinn på dagtid – helt uten omkostning, så de kan bare spise i vei til de får vondt i magen! De voksnes favoritt er derimot Düden Bar sin store terrasse, hvor det hersker en dempet loungestemning med en fantastisk utsikt over havet, fjellene og byen – perfekt for en stille aperitiff før middagen.

Som på de fleste andre av Nazars hoteller blir du heller ikke her snytt for en ekte tyrkisk spesialitet som er elsket av skandinavene, nemlig gözleme, de delikate pannekakene som serveres i et lite telt på vei ned mot stranden.

Som en ekstra bonus kan du gå ut og spise på de fire temarestaurantene. Så lenge det er plass, kan du fritt besøke alle fire restauranter en gang hver i løpet av ferien. Velg mellom det italienske, tyrkiske eller kinesiske kjøkken eller en fiskerestaurant. Husk å reservere bord i god tid! Den tyrkiske restauranten har kun åpent når været tillater det, da den er plassert nede ved vannet hvor det er strandbar på dagtid.

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice, enkelte importerte drikkevarer, temarestaurant utover ditt første besøk.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Lunsj Hovedrestaurant 12:30 - 14:00
Middag Hovedrestaurant 18:30-21:00
Midnattssnacks Hovedrestaurant 23:00 - 06:00
Snacks   12:30 - 15:00
Temarestaurant   19:30 - 21:00
Lobby Bar   10:00 - 00:00
Pool Bar   10:00 - 18:00
Beach Bar   10:00 - 18:00
Düden Bar   10:00 - 18:00
Pearl Patisserie   11:00 - 17:00
Disco Bar (enkelte kvelder i uken)   23:00 - 02:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong.

Full fart i barneklubben

For hotellets barn og for alle barnlige sjeler fins det to vannsklier like nede ved det store deilige bassenget. I tillegg til vannskliene fins det også to barnebasseng, og hele dagen er det forskjellige aktiviteter med utgangspunkt i den internasjonale barneklubben. Ved siden av barneklubben fins en liten lekeplass som ligger i skyggen. Trenger barna en pause fra lek og bading, kan de gå i spillerommet en stund. Dagen avsluttes alltid med minidisco på kvelden.

De eldre barna får nye venner og morer seg i juniorklubben som er åpen i høysesongen. Juniorklubben er for alle barn og unge i alderen 12-16 år, mens barneklubben er for 4-11-åringene.

Mot betaling

Spillerom.

Massevis av underholdning!

I amfiteateret bys det på underholdning på kveldene, mens du på dagtid kan prøve deg på tennis, strandvolleyball, dart, biljard, bowling og bordtennis. Det fins gratis WiFi i lobbyen, ved bassenget og på rommene, ellers fins en Internett-kafé som mot betaling kan benyttes.

Hold formen ved like i et av hotellets to treningsstudio. Her finner du de vanligste apparatene, aerobicstimer, gymnastikk, danseundervisning m.m.

På terrassen ved den vidunderlige Düden Bar blir det noen kvelder spilt levende musikk med mulighet for å danse. Foretrekker du å se andre bevege seg, kan du i stedet overvære et av showene som hver kveld blir presentert i amfiteateret. Nyt en kald drink ved Pearl-terrassen på kveldskvisten samtidig som du inviteres på en fantastisk utsikt.

Mot betalning

Opplyst tennisbane, tennisutstyr, biljard, bowling, internett-kafé.

Rom med basseng på balkongen

Du får virkelig fine rom på Side Star Elegance med elegant og fin innredning. Under vinteren 2015 ble det bygd nye rom og de befintlige rommene ble frisket opp. Noen rom vender mot gaten og andre vender mot hagen, bassenget og havet, men det er ingen direkte havutsikt her. Enkelte rom kan til og med bestilles med direkte adgang til basseng.

Alle rommene har klimaanlegg, TV, telefon, balkong, minisafe, minibar, vannkoker med kaffe og te og gratis WiFi. Alle romtyper har laminatgolv, utenom dobbeltrommene med basseng som har flislagt golv. På badet fins hårføner og badekar eller dusjkabinett, og i familiesuite duplex fins både boblebad og dusjkabin.

Det fins flere heiser på hotellet, som går til alle etasjer, men på grunn av den spesielle beliggenheten i en skråning er ikke alle heisene sammenhengende og man kan bli nødt til å gå litt mellom heisene, eller gå i noen trapper for å komme til visse rom.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrommene er på ca. 23-28 m². Det er plass til i alt tre voksne, minst to fullt betalende, hvor den ene personen sover i en ekstraseng. På badet fins det enten dusjkabinett eller badekar. Rommene kan bestilles som enkeltrom mot tillegg. Det er også mulig å velge et rom med havutsikt. Som hovedregel har rommene som vender mot land to enkeltsenger, mens rommene med havutsikt, har en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Dobbeltrom med basseng, 2 personer

Du har adgang til bassenget fra din egen terrasse og deler bassenget med 5-7 andre rom som bor i like romtyper. Rommet er på 24m² og her kan man bo to voksne, hverken mer eller mindre. Her fins to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Observer at på grunn av sikkehet får ikke barn under 13 år bo eller oppholde seg i denne romtypen.

Dobbeltrom med delvis havutsikt og terrasse, 2-4 personer

I dette dobbeltrom på ca 23-28 m² får du en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en sovesofa og mulighet å sette inn en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan være maks tre voksne eller maks to voksne og to barn, og det er mulig å få et barnpris. Rommet har samme høye standard som resten av hotellrommene og dessuten en stor terrasse og delvis havutsikt.

Familiesuite, 2-4 personer

Her får du to rom med en skyvedør mellom, på én etasje. Rommet er på ca 23-33 m² og rommet krever minst to fullt betalende. Det er mulig å bo fire voksne i rommet, og det er mulig å få to barnepriser. Her fins en dobbeltseng og to enkeltsenger. Du kan velge mellom bassengutsikt og havutsikt.

Suite, 2-3 personer

På Side Star Elegance har også et mindre antall suiter med plass til to voksne og et barn, minst to fullt betalende. Det er mulighet for et barnepris. Suiten består av et soverom og en separat stue og er på ca. 35 m². Suiten er innredet med en dobbeltseng og en sovesofa. På badet finnes et badekar. Suitene har enten landutsikt eller havutsikt, og havutsikt er mot tillegg.

Familiesuite Duplex, 3-6 personer

Disse familiesuitene på ca 75 m²er på to åpne etasjer. Her er det plass til høyst tre voksne og tre barn, alternativt fem voksne og ett barn. Man må være minst tre fullt betalende og det er mulighet for tre barnepriser. 

I nederste etasje er det dobbeltseng og en liten sofagruppe med en sovesofa samt et bad med badekar, toalett og hårføner. Her er det også en terrasse på bakkenivå. I øverste etasje finner du enda en dobbeltseng samt et bad med dusj og boblebad.

Flott velværesenter

Trenger du å slappe av litt etter en dag i solen, kan vi varmt anbefale et besøk på hotellets velværesenter. Der fins det tyrkisk bad og badstue.

Start for eksempel ferien med en lokal spesialitet, et tyrkisk bad, hvor hele kroppen blir skrubbet ren for døde hudceller etterfulgt av en herlig avslappende såpeskummassasje. En tvers igjennom uforglemmelig opplevelse!

Mot betaling

Peeling, massasje og andre behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side

Hotellet ligger i Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra