Belek, Turkiet

Kingdom & Rixos

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Strand
 
Sentrum
 

Kombiner ditt opphold på Land of Legends Kingdom med Rixos Premium Belek

Opplev det beste av to luksuriøse verdener!

Om du bestiller en reise der du kombinerer Land of Legends Kingdom og Rixos Premium Belek er du garantert en konsekvent luksusferie, der barna og deres opplevelser kommer først. 

Land of Legends Kingdom er eventyrlig og veldig imponerende, men kan være litt overveldende. Du kan derfor kombinere ditt opphold på Land of Legends Kingdom med boende på et annet hotell. 

Du bor de tre første nettene på Land of Legends Kingdom, og de siste fire nettene på Rixos Premium Belek.

Begge hotellene er en del av vår Premium Collection, som er våre mest eksklusive og elegante hotell.

 

 
Transfer mellom hotellene

Transport mellom Land of Legends Kingdom og Rixos Premium Belek tar ca. 10 minutter og er inkludert i prisen.

Kombiner ditt opphold på Land of Legends Kingdom med Rixos Premium Belek

Dobbeltrom, 2-4 personer

I dobbeltrommet på 38 m² finner du to ordentlige senger samt to sovesofaer (190x100 cm). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og ett barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Dobbeltrom Connection, 4-7 personer

Dobbeltrom Connection på 79 m² er faktisk to dobbeltrom, med to ordentlige senger samt to sovesofaer (190x100 cm) i hvert rom. Dobbeltrom Connection har to tv'er og bad. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan det bo maks fire voksne og tre barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Rommene på Rixos Premium Belek

Rommene på Rixos Premium Belek er elegante og stilig innredet i lyse, behagelige nyanser og fine detaljer. Det luksuriøse velværet du nyter på hotellet lyser også gjennom på rommenes interiør, og som noe ekstra finnes en putemeny, slik at du selv kan velge mellom puter etter dine ønsker. 

Dobbeltrom hageutsikt

I dobbeltrommet på 37 m² finnes to vanlige sengeplasser og to ekstrasenger, som begge måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er mulig å få en barnepris.

De spesifiserte romtypene kan ikke endres til andre romstyper.  

Transfer mellom flyplassen og de to hotellene tur/retur er ikke inkludert i reisens pris.  

Transfer mellom Land of Legends Kingdom og Rixos Premium er inkludert i prisen. Eksakt detaljer og tider gjeldende transfer mellom hotellene kommer nærmere avreise. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections