Ialyssos, Rhodos

Ialyssos Bay


Barnepris til og med 11 år
Gjeste­vurdering
4.1 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
50 m 
Sentrum
900 m 

Komfortabel boenhet, attraktiv buffé og med nærhet til byen

Ialyssos Bay er et prisgunstig og strandnære familiehotellet. Her finnes det du behøver for en vellykket ferie. Hotellet som har en praktisk beliggenhet nær Ialyssosbuktens rullesteinstrand byr på god mat og behagelig boenhet. Taxireisen inn til Rhodos by tar dessuten kun 20 minutter.

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Basseng, bassengbar og en nær strand!

Ved det L-formede hotellområdet ligger hotellets midtpunkt – bassenget! 

De aller yngste har et eget roligere barnebasseng og ved bassengområdet finnes også en bar så du kan bestille noe forfriskende. Eller hvorfor ikke litt snacks mellom måltidene?

Bassengbaren tilbyr blant annet juice, cocktails, kaffe og is til barna selvfølgelig!

Ialyssos Bay ligger kun 50 meter fra rullesteinstranden i Ialyssosbukten. Her finnes solsenger og parasoll å leie.

Mot betaling

Leie av badehåndklær, solsenger og parasoller på stranden

Generøst All Inclusive-program

Dette hotellet tilbyr en gedigen frokostbuffé, velbehøvelig lunsjbuffé og stemningsfull middagsbuffé. Alt etter hotellets eget velkomponerte All Inclusive-konsept med amerikansk tema. All lokal drikke inngår under All Inclusive-tidene.

På for- og ettermiddagene serveres snacks og enklere retter i bassengbaren.

I lobbybaren som er åpen til kl. 01.00, kan du få deg en kopp kaffe og litt snacks, eller bare en drink.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Visse importerte drikker, all snacks og drikke etter kl.23.00

Bassenglek, tennis eller kanskje en byrunde?

For de yngre barna finnes det en enklere utendørslekeplass nær stranden. Hotellet har også bordtennis og du har mulighet til å spille tennis mot en ekstra kostnad på hotellets egen tennisbane. 

Ialyssos Bay ordner kveldsunderholdning enkelte kvelder og hotellet ligger ca. 900 meter fra populære Ialyssos sentrum der det finnes shopping og restauranter. Du kommer deg enkelt til den vakre Rhodos sentrum med taxi eller med lokale busser fra hovedveien.

Har du behov for å slappe skikkelig av, kan du booke en herlig massasje på hotellet.

Mot betaling

Tennis, biljard, massasje

Hjemmekoselige rom med varm design

Ialyssos Bay har rom i varme og glade farger med et livlig og innbydende interiør både i bungalowene og i hovedbygningen. De har alle WiFi som er inkludert og er utstyrt med enten ekstraseng eller sovesofa som måler 80x185cm. Badene har badekar.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dobbeltrommene på 25 m² finnes to ordentlige sengeplasser samt en ekstraseng som måler 185x80 cm. Rommene krever minst to fullt betalende. Her kan dere bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommene, som ligger i hovedbygningen, har enten utsikt mot hage eller basseng og du kan velge havutsikt mot tillegg. Rommene kan også bookes som enkeltrom mot et tillegg.

Bungalow, 2-3 personer

Bungalow, 2-3 personer

I denne bungalowen på 25 m² med hageutsikt finnes to ordentlige sengeplasser samt en ekstraseng som måler 185x80 cm. Bungalowen krever minst to fullt betalende og her kan dere maks. bo tre voksne. Det er mulig å få en barnepris og rommet kan bookes som enkeltrom mot tillegg.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

I familierommet på 35 m² finnes to ordentlige sengeplasser samt to ekstrasenger som hver måler 185x80 cm. Rommene krever minst to fullt betalende. Her kan dere bo maks. fire voksne og det er mulig å få en barnepris. 

Mot betaling

Safe, vaskeriservice

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Det kan forekomme forstyrrelser i form av støy fra flytrafikken til og fra Rhodos flyplass.

Åpningstider for restaurant og barer kan variere avhengig av årstid og værforhold.

All drikke og snacks etter kl. 23.00 serveres mot betaling.

Kleskoden på middagsbuffeten gjør at menn må ha på seg genser med ermer.  

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections