Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Aqua

Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 206 svar
Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 206 svar

7 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
12 
Strand
50 m 
Sentrum
5 km/17 km 

Populært vannlandshotell nær Alanya

Vannparker har i mange år vært et av Nazars kjennetegn, og Eftalia Aqua er et av Nazars mest populære vannparkshoteller. Her bør du være tidlig ute for å sikre deg en plass! I 2014 ble dessuten en stor beach club innviet, med massevis av vannsklier og bassenger for alle aldre. Hotellet består av en hovedbygning og fire anneksbygninger som alle er moderne innredet med romslige og komfortable rom. Du bor kun en halvtime fra den populære feriebyen Alanya, og du kan ta med deg hele familien på ferie, for barn og ungdommer til og med 17 år reiser for nedsatt pris! .

Gjenkjenner du navnet Eftalia skyldes nok det de to andre like anerkjente søsterhotellene Eftalia Village og Eftalia Ocean, som ligger rett rundt hjørnet.

Hotellet ligger nær den lille, koselige byen Avsallar, hvor du i tillegg til lokale boligområder finner et utvalg kafeer, restauranter og butikker.

Gigantisk beach club

Når du bor på Eftalia Aqua har du adgang til en fantastisk beach club som brer seg ut på et enormt område ved stranden. Du skal bare til andre siden av veien for å komme hit, og det gjør du enkelt og sikkert gjennom en tunnell. Når du har kommet deg hit åpnes en verden av vannaktiviteter, bassenger, restauranter og selvfølgelig en herlig sandstrand.

Det fins flere ulike barnebasseng, og i en av dem fins et klatrestillas med mindre vannsklier og i et annet står et piratskip - også det med vannsklier og annet moro som de mindre barna vil elske. For de litt større barna og også de voksne fins det hele 12 superkule vannsklier på beach cluben, som alle gir deg sommerfugler i magen. Her finnes også både lekeplass og barneklubb.

På den store beach clubben fins et velværesenter der du kan besøke badstue, hamam, få kroppsbehandlinger eller leie en strandpaviljong for en dag. Alle fasiliteter i velværesenteret er mot betaling. Det er også mulig å leie paviljonger ved beach cluben, som har ulike tilleggspakker man kan velge mellom.

Her fins flere barer og retsuranter hvor du for eksempel kan ta en pause fra solen og nyte en kald drink i en av de herlige sofaene - med en fantastisk utsikt over havet. Det fins også fire tema-restauranter utendørs som er åpne på kvelden, amfiteater og flere butikker. 

Beach clubben er for gjester på de fem Eftalia-hotellene; Eftalia Ocean, Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin og Eftalia Splash.

Sanden er finkornet, men med elementer av småstein nede ved vannet. Vannet blir dypt relativt fort. Det fins solsenger, parasoller og en strandbar som serverer snacks og lokale drikkevarer, alt sammen inkludert i prisen – det er jo All Inclusive!

Inne på hotellområdet fins ytterlige 11 vannsklier for både store og små. Her er det dessuten et stort barnebasseng og et aktivitetsbasseng med underholdning og ved anneksbygningene finner du stillebassenget hvor du kan slappe av i ro og mak.

I tillegg har Eftalia Aqua et innendørs basseng for dem som ønsker en pause fra solen. Det ligger i forlengelse av hotellets treningssenter.

Hotellet tilbyr kostnadsfritt håndkleservice til både basseng og strand, men vil du bytte håndkle koster dette ekstra.

Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på noen vannsklier

Vannsklier

Wide Slide
30 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Free Fall
32 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Black Hole
89 meter lang. Aldersgrense 11 år,  7–10 år med voksen. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Rafting West/East
69 meter lange. Aldersgrense 11 år, 7–10 år med voksen. Bassengdybde 125 cm.

Twister Right/Left
55 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Kamikaze
54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Multi Slide
54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Body Slide
70 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Bowl
40 meter lang.  Aldersgrense 14 år. Minimumslengde 145 cm. Bassengdybde 180 cm.

Boomerang
23 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumslengde 145 cm. Bassengdybde 145 cm.

Vennligst legg merke til at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar.

Mot betaling

Visse vannsportaktiviteter, mat og drikke på enkelte tema-restauranter på Beach Clubben, drikke på Eftalia Island.diskoteket, Beach Clubbens velværesenter, bytte av håndkle.

All Inclusive – ingen uventede utgifter!

Har du ikke allerede oppdaget de mange fordelene med å reise med All Inclusive, så er tiden inne! Her trenger du aldri å tenke på kontanter eller bekymre deg for hvor maten skal inntas. 

Frokost, sen frokost, lunsj og middag blir servert som buffeer i hovedrestauranten, og det er også tenkt på barna som har sin helt egen buffé. For de helsebevisste fins Diet Corner med sunne alternativer. I tillegg serveres det en mindre midnattsbuffet hvis sulten skulle melde seg før sengetid, og rundt på hotellområdet er det snackbarer med pizza, bakte poteter, kebab og fersk frukt. Gå ikke glipp av hotellets egen pub, Efes, som serverer iskaldt øl, eller det lille konditoriet i lobbyen, som byr på smakfullt bakverk og lekre kaffedrikker. Is er inkludert for alle hotellets gjester under visse tider på beach clubben, og på beach clubben fins flere restauranter og barer, både ved bassengene og ved stranden.

På utvalgte dager er det festlige temakvelder, f.eks. tyrkisk aften, som preger og pryder hele serveringen og menyen. Alle lokale drikkevarer er inkludert i prisen.

På beach clubben fins også fire tema-restauranter: tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurant, den sistnevnte mot betaling. På en av de øvrige tre temarestaurantene har du muligheten til å spise uten ekstra kostnad én gang i løpet av oppholdet, forutsatt at det er plass. Husk å bestille bord på forhånd!

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice, enkelte importerte drikkevarer, tyrkisk kaffe, besøk på tema-restaurantene utover det første inkluderte besøket på en av dem, drikke på Eftalia Island-diskoteket, besøk på grillrestauranten.

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong.

Internasjonal barneklubb og minidisco

Hvis barna mot forventning skulle få lyst på annen underholdning enn beach clubben og vannparken, så kommer hotellets internasjonale aktivitetesguider på besøk hver dag flere ganger i uken og sørger for masse hygge og moro i den internasjonale barneklubben ved beach clubben.

Barneklubben er et lekeparadis for alle hotellets barn mellom 4-12 år der aktivitetsguidene leker med barna, finner på kreative ting, øver til minidiscoet og arrangere konkurranser. Dagens høydepunkt er minidiscoet, hvor barna begeistret viser fram sine ferdigheter på dansegulvet, og mon tro om de ikke også kan lære foreldrene et par nye dansetrinn!

På beach clubben fins en stor lekeplass og også et amfiteater hvor barne leker og har det moro.

Aktiviteter på dagen og show på kvelden

På Eftalia Aqua har du gode muligheter for å få testet dine evner i både tennis, bordtennis og basketball, og er du interessert i konkurranser skal du holde øyne åpne når underholdningsteamet arrangerer turneringer i ulike aktiviterer. Det er WiFi i lobbyen og visse rom har har WiFi, men forbindelsen kan være litt ustabil.

Det er et antall butikker både på hotellområdet og ved beach clubben, som bl.a. frister med smykker, lærvarer og suvenirer. Om kvelden blir det underholdning med hotellets aktivitetsguider ved beach clubbens store amfiteater, og enkelte dager tilbys livemusikk. Etter underholdningen kan du danse i vei på beach clubbens store utendørsdiskotek, og for de små barna arrangeres det minidisco.

Mot betaling

Opplyst tennisbane, tennnisutstyr.

Store familiesuiter for opptil sju personer

Om dere er en stor familie som reiser samlet, eller om ungene skal ha med lekekamerater, så fortvil ikke! Her kan dere bo helt opptil sju personer samlet i de romslige familiesuitene. Legg merke til at i de treetasjes anneksbygningene er det ikke heis, men hotellets vennlige personale hjelper gjerne til med å få bagasjen fram.

Rommene er fordelt på henholdsvis en hovedbygning og fire anneksbygninger. Det er dobbeltrom og familiesuiter i alle bygningene så du kan ikke bestille en bestemt bygning på forhånd. Rommene er moderne innredet i brune, hvite og svarte nyanser. Alle rommene har telefon, laminatgulv, flatskjerm-TV, individuelt klimaanlegg, minibar, vannkoker, minisafe og balkong. På badet fins badekar og hårføner. 

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene er på ca 24 m2 og her fins en dobbeltseng, en enkeltseng og den fjerde personen sover enten i en sovesofa eller i en sovestol. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo opptil tre voksne og det er mulig for opptil to barn å få barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

I familiesuiten på ca 43 m² fins to soverom med to sengeer i hver. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo opptil fire voksne her og det er mulig å få opptil to barnepriser. 

Familiesuite for syv personer, 4–7 personer

Familiesuite for syv personer, 4–7 personer

Familiesuite, på ca 60 m² består av to soverom. Det er en dobbeltseng og to enkeltsenger og resten av selskapet sover på sovesofaer. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan bo maks. seks voksne og opptil to barn kan få barnepris.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger ved Türkler utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Vannparken inne på hotellet, den internasjonale barneklubben og underholdningen arrangert av hotellets aktivitetsteam starter 26. mars (om været tillater det). Temarestaurantene og vannparken på beach clubben beregnes å være åpen mellom 15. april -24. oktober, men disse datoene kan endres.

Våre Collections