Side, Tyrkia

Dosi Hotel

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 109 svar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 109 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
700 m 
Sentrum
3 km 

En grønn oase i nærheten av Side

Dosi Hotel er et fint utgangspunkt for en familieferie med sitt vakre hotellområde, sine to bassenger og sitt brede tilbud av aktiviteter. Fra dette sjarmerende hotellet har du kort avstand til Side sentrum, og i Sides romantiske gamle bydel finner du alt fra smykker og skinnvarer til klær og suvenirer. Rundt hotellet ligger andre hoteller, leiligheter og små lokale butikker, men hotellet er samtidig relativt atskilt fra trafikken.

Dosi Hotel passer bra for alle aldersgrupper; både familier, par og ungdommer. I tilknytning til bassengområdet fins en herlig hage som lett kan få en til å glemme at man er så nær Side sentrum. Hotellet drives av en familie, og man merker tydelig at eieren har satt sin personlige og feminine "touch" på det meste ved hotellet. Det glade og imøtekommende personalet gjør alt for å gi deg og din familie en uforglemmelig ferie!

To bassengområder med vannsklie

Dosi Hotel ligger ca 700 m fra stranden, og på dagtid kjører hotellets egen strandbuss frem og tilbake kostnadsfritt. På stranden kan solsenger og parasoller brukes fritt, og i strandbaren kan man få snacks større deler av dagen og drikkevarer hele dagen. På hotellområdet er det to store bassenger med solsenger og parasoller, og når tørsten melder seg fins det en bassengbar som serverer drikke og snacks hele dagen. Det fins også et separat barnebasseng og en vannsklie – så selv hotellets minste gjester vil trives her.

Det er mulig å leie badehåndkle for basseng og strand.

Mot betaling

Mat og drikke på stranden, leie av badehåndkle.

Koselig restaurantområde med utendørs terasse

Hovedrestaurantens All Inclusive-buffet duker frem store og varierte buffeer til frokost, lunsj og middag, og tilknyttet det trivelige restaurantområdet er en herlig utendørs terrasse der man kan nyte sine måltider. På hotellområdet fins også en lobbybar, og ved det ene bassenget har du mulighet til å prøve en lokal spesialitet; de tyrkiske pannekakene gözleme. Alle lokale drikkevarer er inkludert i All Inclusive-programmet.

Mot betaling

Importerte drikker, drikke på flaske, ferskpresset juice, is, tyrkisk kaffe, coctails, mat og drikke på stranden.

Lekeplass og minidisco

Hotellets internasjonale aktivitetsguider står klare for å leke og spille med hotellets minste gjester i barneklubben. De arrangerer også minidisco enkelte kvelder i uken, der barna kan danse med sine nye venner. I tillegg fins det en lekeplass, og mulighet for å spille bl.a. bordtennis og, mot betaling, bordfotball. På solrike feriedager er også vannsklien et populært tilholdssted for barna.

Et mangfold av aktiviteter og kort vei til shopping

Dosi Hotel har et stort utvalg av aktiviteter også for voksne. Volleyball, biljard, dart, air hockey og internettkafé er bare noen av dem. Hotellet har en vakker plen som hyppig blir brukt av sportsglade gjester. Wifi er tilgjengelig kostnadsfritt i lobbyen og i rommene, men hastigheten varierer på rommene.

Om du liker shopping, så har du havnet på rett sted! Side ligger nemlig bare tre kilometer fra hotellet, og her fins det mange lokale butikker. Hotellet har også et lite treningsrom, en frisør og et velværesenter med tyrkisk hamam som kan besøkes kostnadsfritt, eventuelle behandlinger i velværesenteret og badstue er derimot mot betaling.

Mot betaling

Biljard, air hockey, internettkafé, frisør, badstue, behandlinger i velværesenteret.

Flotte rom med god planløsning

På alle de hjemmetrivelige rommene på Dosi Hotel fins det minikjøleskap - som hver dag blir fylt med en flaske vann, hårføner, badekar, sentral luftkondisjonering, flatskjerm TV, balkong og mot betaling deponeringsboks. Rommene vender enten inn mot bassenget eller ut mot omgivelsene rundt.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Her får du et rom på ca 20 m2 som er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en sovesofa som er 85x165 cm. Her skal det være minst to fullt betalende, opptil to voksne kan bo her og maks ett barn kan få barnepris. Dobbeltrommene har gulvteppe. Mot et tillegg kan rommet også bestilles som enkeltrom.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuiten på ca 35 m2 består av et soverom og et kombinert sove- og oppholdsrom. I soverommet fins det en dobbeltseng og i det kombinerte sove- og oppholdsrommet finnes det to enkeltsenger. Familiesuitene har laminatgulv. Her skal det være minst tre fullt betalende, opptil tre voksne kan bo her og maks ett barn kan få barnepris.

Mot betaling

Deponeringsboks.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra