Lara/Antalya, Tyrkia

Delphin Be Resort

Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 21 svar
Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 21 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
16 km 

Totalrenovert Premium-hotell med smakfullt naturtema

I løpet av 2016 gjennomgikk dette klassiske All Inclusive-hotellet en totalrenovering og er igjen blitt en lysende stjerne på hotellhimmelen. Alt fra rom til restauranter er inspirert av naturen og setter et unikt preg på hotellet. Som prikken over i'en ligger hotellet direkte ved stranden og tilbyr alt som behøves for en perfekt familieferie; minitivoli, vannparker, sportsfasiliteter og et luksuriøst All Inclusive-program! Liker du å holde deg i form får du et 1350 m2 stort treningsområde med personlig trener som ønsker deg velkommen!

Vannparadis som gir et smil på leppene

Hotellets imponerende hovedbasseng rammes smakfullt inn av det frodige utendørsområdet. Det finnes også et halvolympisk basseng for svømmetrening (bassengdybde 1,40 m.) samt et roligere basseng som ligger avskilt fra hovedområdet. For at alle skal ha mulighet å nyte et avkjølende bad finnes en heis for funksjonshemmede i et utendørsbasseng samt i innendørsbassenget, og et separat barnevennlig basseng for de yngste gjestene.

Du finner også to heftige vannparker, en med sju vannsklier for mindre barn og en litt tøffere og kulere med ni vannsklier som egner seg for ungdommer fra 12 år og oppover. Av sikkerhets årsaker er det begrensninger i forhold til lengde/alder på noen av vannskliene.

Det morsomme sklisikre vannområdet er en annen hit, med sprutende vann som de kan springe gjennom.

Hotellet ligger like ved en sandstrand, med små steiner som har blitt skylt opp av vannet. For beste komfort finner du massevis av solsenger og parasoller som fritt kan benyttes, uansett om du er ved bassenget, piren eller stranden. Med både basseng- og strandbar er det aldri langt til nærmeste forfriskning. Det fins en vakker pir fra hvor man kan ta en forfriskende dukkert eller nyte en kald drink fra pirbaren.

Hotellet tilbyr kostnadsfri badehåndkleservice for både basseng og strand.

Førsteklasses mat for enhver smak

Hotellet tilbyr et fantastisk All Inclusive-program i toppklasse. I hovedrestauranten serveres alle dagens måltider i form av buffeer med ulike tema. Lokalet er smart delt inn i mindre avdelinger, noe som minsker lydnivået og skaper en koselig atmosfære. Her får du også sen frokost og midnattssnacks.

Ønsker du mer luksus med en intim middag, har hotellet hele fem á la carte-restauranter å velge mellom, og så lenge det finnes plass kan du kostnadsfritt besøke alle en gang hver per opphold. Husk å bestille bord, da det er begrenset antall plasser på á la carte-restaurantene.

Mellom måltidene får du lekre kakebuffeer, avkjølende is og fersk frukt. Gode drikker i form av øl, vin, drinker, brus og vann serveres i hotellets ulike barer. Alle lokale drikkevarer samt noen importerte er inkludert i All Inclusive-programmet.

Ekstra alt for barna, med egen fornøyelsespark!

Hotellets internasjonale barneklubben har et stort program med leker og aktiviteter på for- og ettermiddagene. Alle barn mellom 4-12 er velkommen. På kveldene arrangerer lederne også et populært minidiskotek der barna kan slå seg løs med imponerte foreldre og søsken som tilskuere.

Et kult minitivoli med forskjellige karuseller og attraksjoner en en perfekt avslutning på kvelden for de litt yngre barna. Dersom barna fortsatt skulle ha noe energi igjen, finnes det i tillegg en lekeplass, og om de kanskje heller trenger å roe ned litt, kan de gå til den koselige barnekinoen og se på film.

Et paradis for de som elsker å trene!

For den aktive gjesten er Delphin Be Resort et opplagt valg. Spredt rundt omkring blant de grønne gressmattene, de fargerike plantene men også innendørs i den svale luften fra klimaanlegget, brer flere forskjellige sportsfasiliteter seg ut. Tennis, bordtennis, dart eller bowling, valget er ditt. Om du vil gi kroppen din en skikkelig treningsøkt finnes hotellets egne treningsstudioet, BeFit, som er et av de største hotell-treningssentre som Alanya kan tilby med et område på hele 1350 m2! Her får du personlig trenere og coacher som gjerne hjelper med å skreddersy individuelle kost- og treningsprogram. Utover dette kan du kan velge mellom flere gruppetreninger som yoga og aerobics.

Hotelletteamet gjør også det de kan for å få i gang feriegjestene med ulike sportsturneringer, konkurranser, bassengleker, vanngymnastikk og aerobics. På kveldene tilbys du forskjellige typer kveldsunderholdning, som show, forestillinger eller levende musikk enkelte kvelder.

Både voksne og barn kommer å elsker spillerommet med forskjellige tv-spill, og skulle shoppelysten gjøre seg gjeldende i løpet av besøket, er det heldigvis et utvalg av butikker inne på hotellområdet. Utenfor hotellområdet ligger det noen mindre kjøpesentre, og bussen like utenfor hotellet tar deg enkelt hele veien til Antalya sentrum for storbyshopping.

WiFi på rommet og i lobbyen er gratis.

Mot betaling

Bowling, spillerom, biljard, internettkafe.

Totalrenoverte rom

Alle rommene ble totalrenovert vinteren 2016, og det ble bygd en helt ny fløy med enda flere rom. Rommene går i lyse farger, møblene er pene og trendy, og rommene har flere små spennende designdetaljer.

Alle rommene har balkong, sentralt klimaanlegg, tv, minisafe, minibar som fylles på hver dag, laminatgulv og vannkoker. På badet finner du dusjkabinett og hårføner. Det er gratis WiFi på rommene.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene på ca. 35 m² kan bestilles enten med landutsikt, havutsikt eller delvis havutsikt (Seaside) – de to sistnevnte mot betaling. Her er det 2-3 vanlige soveplasser og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få én barnepris og det kan bo maks. tre voksne og ett barn her. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familiesuite, 3–5 personer

I familiesuiten på ca. 56 m² får du to separate soverom med en ordentlig dør imellom. Her er det fire vanlige soveplasser samt en sovesofa (170x78 cm). Rommet krever minst tre fullt betalende, det er mulig å få én barnepris, og det kan bo maks. fire voksne og ett barn her.

Dobbeltrom Romantic, 2 personer

Vil du ha noe utover det vanlige skal du velge dette romantiske rommet, som passar perfekt for de som er forelsket. Rommet har to ordentlige sengeplasser og her kan man bo to fullt betalende, hverken mer eller mindre.

Spennende spaopplevelser

Dersom du er ute etter total avslapping i ferien, kan vi varmt anbefale et besøk i hotellets fine velværesenter på hele 3000 m2. Her finner du naturligvis det tradisjonelle tyrkiske badet, hamam, der du kan slappe av og nyte den mykgjørende varmen, eller du kan bestille en skrubb og skummassasje. Her finner du også badstue, dampbadstue og flere massasjerom der du kan bestille forskjellige behandlinger. Mest spennende av alt må være Kleopatras melkebad, der man bader i melk! Metoden kommer, som navnet antyder, fra dronning Kleopatra som badet i melk i antikken da man hadde oppdaget at melk er mykgjørende og effektivt fjerner døde hudceller.

Mot betaling

Behandlinger, massasje og peeling i velværesenteret.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra