Rhodos by, Rhodos

Castellum Suites


4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Gjeste­vurdering
3.9 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
1400 m 
Sentrum
0 km 

Ideell for de som elsker bylivet og for par

Dette er hotellet for deg som reiser med noen spesiell eller til og med på tomannshånd. Det er også bra for deg som ønsker fred og ro, men nærme det meste. Castellum Suites ligger nær både Rhodos gamleby og den nyere delen av byen. Det er nært til andre ting man kan ønske seg i form av strender, shopping og restauranter. Når du ikke er ute og oppdager byen Rhodos, kan du kose deg ved bassenget eller slappe av på det moderne hotellrommet etter en av de velsmakende bufféene.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Skikkelig feriefølelse ved et stille basseng

Dette intime byhotellet har to basseng å velge mellom. Et hovedbasseng for voksne og et minibasseng for barn. Det er en hyggelig og avslappende atmosfære som virkelig gir en feriefølelse ved bassengområdet. Her slapper du av under en parasoll med en drink i handen, eller hvorfor ikke noe å tygge på? Hotellet tilbyr badehåndklær og sofaer å sole seg i uten ekstra kostnad, og ønsker du å endre miljøet kan du ta en spasertur til stranden Windy beach. Vel fremme kan du leie parasoll og håndklær og kjøpe både drinker og snacks.

Mot betaling

Håndklær, parasoll, solstoler, drinker og snacks på stranden.

Gresk-inspirert buffé

På Castellum Suites serveres de tre hovedmåltidene form av bufféer i hovedrestauranten og all lokal drikke er inkludert under All Inclusive-tidene. Mellom hovedmåltidene serveres det også ulike typer av snacks i hovedrestauranten. 

Hotellet har en tidlig mindre frokost for de morgenpigge. Ønsker du å sove lenge på morgenen spiser du den kontinentale frokostbuffeen som er åpen helt til kl. 11.00. Lunsjbuffeen er variert og har til og med is som er inkludert til dessert. På middagsbuffeen finnes det mye å velge mellom. Hotellet har også et spesielt gresk tema med regionale godbiter som inngår i middagsbuffeen. 

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Enkelte importerte drikker, all drikke etter kl. 22.30. 

Ubegrenset med inntrykk i Rhodos by

På Castellum Suites har byen hovedrollen. Rhodos by, og to innganger til gamle byen, ligger rett rundt hjørnet fullt av shopping, restauranter og historiske severdigheter. Finn ut hva som finnes å se i byen med kostnadsfrie WiFi som inngår på hele hotellet. Kos deg med den romantiske solnedgangen i gamle byen og kom tilbake til hotellet for en siste dukkert i bassenget før det stenger. Avslutt kvelden med et underholdende show.

Lyse og herlige rom

Rommene på Castellum Suites er friske og moderne med flisegulv, kostnadsfri WiFi og stor balkong. Alle rom har individuell luftkondisjonering, minisafe, minibar, vannkoker med kaffe og te, og tv. På badene finnes dusj og hårføner.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrommene er 30 m² store. Her finnes to til tre vanlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan dere bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan også bookes som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite, 2–4 personer

Familiesuite, 2–4 personer

Familiesuiten er 47 m². Her finnes fire vanlige senger. Det kreves minst to fullt betalende i disse rommene og her kan dere maks. bo fire personer med mulighet for en barnepris.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Dette hotellet ligger i nærheten av Rhodos flyplass, og det kan forekomme forstyrrelser fra flytrafikken til og fra Rhodos.

Visse forandringer i åpningstider og service kan forekomme på grunn av ulike værforhold eller avhengig av sesong.

All drikke etter kl. 22.30 serveres mot ekstra kostnad.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections