Nyhet

Afandou, Rhodos

Blue Sea Holiday Village

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
200 m 
Sentrum
2 km 

Komfortabelt hotell i naturskjønt miljø

Det familievennlige All Inclusive-hotellet Blue Sea Holiday Village ligger, omgitt av grøntområder i nærheten av den lille byen Afandou på Rhodos. Dette er ikke hvilket område som helst, her ligger nemlig Rhodos lengste strand – en kort spasertur fra hotellet.

Blue Sea Holiday Village har et bredt utvalg av basseng for alle i familien. For de yngste finnes et lite piratskip og noen mindre vannsklier. For de eldre barna finnes det også vannsklier med litt mer fart i! På hotellet finnes det også en internasjonal barneklubb.

På Blue Sea Holiday Village er det aldri langt til en matbit. Her finnes, utover bufférestauranten hvor du spiser dagens hovedmåltider, en food court med greske og italienske retter på dagtid. Hotellet har selvfølgelig også barer og en liten gelateria. Her finner du drikke, snacks, is, pannekaker og vafler, alt All Inclusive naturligvis.

Dette hotellet er et av våre familievennlige All Inclusive hotell med god standard, og det inngår i vår Holiday Collection.

Mange basseng og en romslig strand

Blue Sea Holiday Village har et sjenerøst område med flere basseng for de badesugne i alle aldrer. For de yngste gjestene finnes flere barnebasseng med et lite piratskip og vannsklier i passelig størrelse. Nok solstoler og parasoll finnes selvfølgelig for deg som foretrekker å sitte ved bassengkanten i skyggen.

Stranden i Afandou ligger sør for Faliraki Beach og er en strand med litt roligere tempo, ca. 200 meter fra hotellet. Du kan alltid finne en del av den lange stranden der det ikke er så mye folk. Stranden er også perfekt for snorkling da vannet er helt klart.

Mot betaling

Visse vannsportaktiviteter

Aldri langt til en matbit

Utover hovedrestauranten, der du kan nyte både gresk og internasjonal mat, har hotellet en food court med lettere retter fra ulike kjøkken. Vil du heller ha noe kaldt finnes en gelateria, eller drikke i flere ulike barer. Gluten- og laktosefrie alternative tilbyd, og også alternative retter for ulike typer av matallergikere.

Vennligst observer at hotellet kan endre på innhold og tider i All Inclusive-tilbudet uten varsel. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer informeres ved ankomst til hotellet.

Kleskoden i restaurantene er såkalt smart casual. For menn gjelder shorts eller langbukser i skikkelig stil. Badeklær, badetøfler og ermeløse plagg er ikke tillatt.

Mot betaling

Visse importerte drikkevarer.

Barneklubb for alle lekne barn mellom 4-12

Utover de morsomme vannsklienefor både eldre og yngre, finnes en liten lekeplass for barna. Hotellet hat en internasjonal barneklubb med engelsksnakkende personal for barn mellom 4-12 år og på kvelden kan de små riste løs på minidiskotek.

Trene, konkurrere eller shoppe?

Trene, konkurrere eller shoppe? Her finnes noe å gjøre for den som ikke vil ligge stille! Hotellet har aktiviteter for alle i familien. Liker du trening, finnes et velutstyrt treningsstudio, tennis, vannbasketball og fotball, eller hvorfor ikke utfordre noen i minigolf, bueskyting eller dart? Naturligvis har Blue Sea Village et animasjonsteam som ordner konkurranser, spill og show for gjestene. En kveld i uken er du til og med invitert til en gresk kveld med liveband!

Ca. 20 km bort ligger Rhodos by der du kan ta deg en historisk omvisning eller en shoppingrunde.

Alle de stilige rommene på Blue Sea Village har tv, luftkondisjonering, telefon, minisafe, minikjøleskap og wifi. På badet finnes dusj og hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommene er 24 m² store. Her finnes enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og en sovesofa kan legges til ved behov. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan dere bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan også bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom Large, 4 personer

Dobbeltrom Large, 4 personer

Dobbeltrom Large er 26 m² stort og har to vanlige senger samt en sovesofa for to personer. Rommet er for fire personer med mulighet for to barnepriser.

På hotellets eget spa nyter du fullstendig avkobling etter en dag i solen. Slapp av i innendørsbassenget eller slå på stor og bestill en massasje eller skjønnhetsbehandling.

Mot betalning

Spa og behandlinger.

Innenfor og utenfor hotellområdet forekommer trapper og nivåforskjeller.

Transfertiden fra flyplassen til hotellet er 40-50 minutter, avhengig av trafikk. Transferbussen kan noen ganger stoppe ved flere reisemål og da er transfertiden opptil 1 time og 30 minutter. Den nøyaktige ruten til transferbussen avhenger av lokale forhold og bestemmes på plass.

Vennligst observer at hotellet kan endre på innhold og tider i All Inclusive-tilbudet uten advarsel. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer informeres ved ankomst til hotellet.

Kleskoden i restaurantene er såkalt smart casual. For menn gjelder shorts eller langbukser i skikkelig stil. Badeklær, badetøfler og ermeløse plagg er ikke tillatt.

Under høsten 2022 har hotellet mange italienske turister fra en annen reisearrangør.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. 

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) og senere innsjekkingstid (15:00) en vanlig.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections