Rhodos by, Rhodos

Amaryllis Hotel

Gjestenes vurdering
3.3 av 5
Baseres på 58 svar
Gjestenes vurdering
3.3 av 5
Baseres på 58 svar

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Strand
170 m 
Sentrum
0 km 

Hyggelig byhotell med livlig beliggenhet i byen

Bo like der hvor alt skjer! Når du bor på dette prisgunstige byhotellet i Rhodos by, kan du nesten ikke bo mer sentralt. Hotellet ligger kun 170 meter fra stranden, og 50 meter fra den livlige bargaten, som i kveldstimene er et ytterst populært samlingspunkt. Det er et hav av restauranter, barer, cafeer og butikker like utenfor døren, og kun 15-20 minutters gå avstand til den sjarmerende og hyggelig gamle bydelen Old Town. 

Dette er et opplagt valg for deg som foretrekker å bo sentralt, tett ved stranden og som ikke tilbringer ferien på selve hotellrommet. 

Hotellets egne hyggelige restaurant har en behagelig stemning, og mange gjester har dette som sitt stamsted. Her kan du også velge å spise frokost eller kanskje velge å ha halvpensjon. 

Rommet har et enkelt interiør, og alle har balkong. Det er gratis WiFi over hele hotellet og på rommene. 

 

Nær stranden

På Amaryllis bor du både super sentralt i den livlige smørja, men du kan også gledes over at du kun bor et par minutters gange fra den populære Windy Beach-strand, hvor du kan slikke sola og ta forfriskende dukkerter. 

 

 

Frokost eller halvpensjon?

De er som utgangspunkt ingen måltider inkludert på hotellet, men det er mulig å kjøpe til frokost eller halvpensjon, hvor det serveres som buffet i nabohotellet Vassilis restaurant. Til frokost inngår kaffe og te, men du til de øvrige måltidene selv kjøper drikkevarer. Hvis du tilkjøper halvpensjon er frokost inkludert, også velger du mellom å ha frokosten eller middagen inkludert. 

Hotellets egne restaurant har en behagelig stemning, og mange gjester gjør dette til deres stamsted. Det er et stort utvalg av restauranter, barer, cafeer, så snart du kliver utenfor hoteller, så du trenger ikke gå langt for å finne mat og en kald forfriskning. 

Mot betaling

All drikke, samt mat utenom eventuell tilkjøpt måltidspakke.

Enkle rom uten krimskrams

Alle rommene har egen balkong som tilbyr utsikt over Rhodos by sine koselige små bakgater. Gratis WiFi, minibar, fliser og tv. Klimaanlegg og minisafe mot betaling. Badet har dusj eller badekar samt hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Rommene er på ca. 25 m² og krever minst to fullt betalende, og det kan maks bo tre personer. Her er det to ordentlige soveplasser og mulighet for en ekstraseng. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Amarylis Hotel gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har byttet alle lyspærer til LED-lamper for å minske strømmen

• De har erstattet gamle dusjhoder med nye vannbesparende dusjhoder

• De samler opp brukt matolje, som hentes slik at den ikke forurenser naturen

Vennligst bemerk at busstransferen som benyttes til flyplassen, både ved ankomst og avgang, ikke nødvendigvis har mulighet for å kjøre hele veien opp forran hotellet, man skal være forberedt på å måtte gå ca 150 meter med din bagage. 

Da hotellet ligger så sentralt, må det forventes en del støy både dag, kveld og natt. 

Aircondition og minisafe er mot betaling. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections