Rhodos by, Rhodos

Amaryllis Hotel

Gjestenes vurdering
3.3 av 5
Baseres på 60 svar
Gjestenes vurdering
3.3 av 5
Baseres på 60 svar

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
 
Sentrum
0 km 

Hyggelig byhotell med livlig beliggenhet i byen

Amaryllis er et byhotell som er satt pris på, med nærhet til det meste. Med 170 meter til stranden og 10 minutters gåavstand til den koselige gamlebyen, er du på rett sted uansett om du liker shopping eller sol og bad. Prioriterer du en sentral beliggenhet har du kommet rett. Mange gjester velger å være sammen i hotellets egne koselige restaurant og bar, her kan du få frokost eller halvpensjon mot tillegg. 

Rommene på hotellet er enkle men solide, og alle har egen balkong. Det er gratis wifi på hele hotellet og på rommene.

Vennligst observer at transferbussen ikke alltid har mulighet for å kjøre dere frem til resepsjonen på dette hotell på grunn av trafikken og de smale gatene. Dere kan derfor behøve å gå ca. 150 meter med bagasjen deres.

Nær stranden

Kun noen minutters gåavstand fra hotellet finner du stranden Windy Beach der du kan sole og bade. 

Frokost eller halvpensjon?

På dette hotellet er ingen måltider inkludert, men det finnes mulighet å kjøpe til frokost eller halvpensjon. Måltidene serveres som buffé på nabohotellet Vassilia Hotel sin restaurant. Til frokosten er kaffe og te inkludert, men drikke til øvrige måltider kjøper du selv. Velger du halvpensjon er frokost og enten lunsj er middag inkludert. 

På Amaryllis finnes også en liten restaurant som serverer frokost, mat og drikke mot betaling.

Mot betaling

All drikke, samt mat utenom eventuell måltidspakke.

Enkle rom uten krimskrams

Alle rommene har egen balkong som tilbyr utsikt over Rhodos by sine koselige små bakgater. Gratis WiFi, minibar, fliser og tv. Klimaanlegg og minisafe mot betaling. Badet har dusj eller badekar samt hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Rommene er på ca. 25 m² og krever minst to fullt betalende. Det kan bo maks. tre voksne i rommet. Her finnes to ordentlige soveplasser og mulighet for en ekstraseng. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra