All Inclusive med Nazar

Slipp den evige søken etter gode spisesteder og tilbringe mer tid med de du liker!

Overveldende buffeer, avkjølende is, dessertbord som gir vann i munnen, alltid kalde drikker tilgjengelig – All Inclusive med Nazar betyr at hele familien finner noe de liker i prinsippet når som helst.

Her får du både kvalitet, variasjon og wow-faktor!

  • All Inclusive er smidig, så alle i familien kan spise eller drikke når de vil.
  • All Inclusive er enkelt, så du kan legge igjen lommeboken på hotellrommet
  • All Inclusive er billig, du betaler på forhånd og får ingen dyre overraskelser i ettertid.

Familiefavorittene

Nazar Collection er våre mest populære hoteller der de fleste av gjestene våre velger å bo. Maten er god og variert, og her finner du noe for hele familien.

alt

Hotellene har egne avdelinger for barn, dette inkluderer barn tilpasset meny samt lave og fargeglade bord og is inngår store deler av dagen. All lokal drikke inngår og det finnes ett par eller flere à la carte-restauranger som kan besøkes dersom det er plass.

MER OM NAZAR COLLECTION
Våre mest luksuriøse hoteller!

I Premium Collection inngår våre mest luksuriøse hoteller, og maten her er suveren. Kvaliteten på råvarene og tilberedelsen er førsteklasses og resulterer i fantastiske smaksopplevelser.

Du kan få mat og drikke i prinsipp døgnet rundt og drikke listen inkluderer både lokale og importerte merker. Her finnes dessuten flere à la carte-restauranger å velge mellom. Å bo på et Premium-Collection hotell innebærer luksus på et luksuriøst nivå!

MER OM PREMIUM COLLECTION
All Inclusive for alle

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av bade- og byhoteller med noe for alle. Standarden på All Inclusive-programmet på Holiday Collection-hotellene avhenger av hotellets antall N.

Her finnes det i tillegg til buffeer og lokal drikke også snacks og is mellom måltidene, og på de hotellene med flere N finnes det ofte tema-restauranter å velge mellom. Med andre ord, jo flere N på hotellet desto rikere og smakfullt All Inclusive-tilbud kan forventes.

MER OM HOLIDAY COLLECTION

Stort à la carte-tilbud

Her kan du ”gå ut og spise" på din All Inclusive-ferie!

Hvorfor ikke sette gullkant på ferien og besøke en à la carte-restaurant der du bestiller fra en meny og blir servert ved bordet? À la carte-restaurantene er ofte temainspirerte, som fisk, tyrkisk, italiensk eller asiatisk mat, og på noen hoteller inngår et eller flere besøk i All Inclusive-programmet.

Barnas favorittbuffeer

Hva sier du til pannekaker til frokost og is til middag?

- Her får barna bestemme selv! De har sine egne buffeer med alle favorittretter som pizza, pasta, is og vafler, og til og med egne avdelinger i restaurantene med lave og fargerike bord og stoler. Her kan de nyte maten sammen med sine nye venner fra barneklubben!

Rimelig All Inclusive

Mye All Inclusive for lite penger!

Vi har All Inclusive for alle lommebøker, så til og med på de mindre byhotellene kan du få All Inclusive. Frokost, lunsj, middag og snacks er inkludert, samt all lokal drikke, både med og uten alkohol. For en praktisk ferie!