Privat transfer

Vil du komme så smidig og komfortabelt som mulig fra flyplassen til ditt hotell, slik at ferien kan starte på ordentlig?

Da er privat transfer noe for deg!

Ved å bestille transfer kommer du enkelt og komfortabelt fra flyplassen til hotellet og også åtilbake når det er på tide å reise hjem.

Når man bestiller en busstransfer skal man oftest forbi et par hotell før man er fremme på sitt hotell. Ved å bestille en privat transfer kommer du direkte fra flyplassen til ditt hotell og ferien kan starte på riktig (du kanskje vil ta feriens første oppfriskende dukkert så fort som mulig?)

Med en privat transfer kan du, etter å ha meldt din ankomst til Nazars søte guider på flyplassen, ta ditt forhåndsbestilte transportmiddel som kjører deg direkte fra flyplassen til hotellet. Og så kan ferien begynne!

Men hva koster en privat transfer? 

Der er faktisk ikke så stor forskjell på prisen på en vanlig busstransfer og en privat transfer. 

Privat transfer

Tyrkia: fra 380,- per person t/r
Hellas: fra 300,- per person t/r
Bulgaria: fra 350,- per person t/r

For å sammenligne koster en vanlig busstransfer fra 195,- per person t/r

I Tyrkia skjer en privat transfer i minibuss eller taxi (transportmiddel er avhengig av antall personer på reservasjonen). I Hellas og Bulgaria varierer det mellom minibuss, bil eller taxi (transportmiddel er avhengig av antall personer på reservasjonen).

Privat familietransfer

Er dere flere enn fire personer som reiser på ferie sammen, kan dere ved reiser til Tyrkia bestille en privat familietransfer til en enda mer fordelaktig pris. I stedet for å kjøre i bil/taxi, blir dere hentet og kjørt i en minibuss fra flyplassen til hotellet t/r. 

Tyrkia: fra 300,- per person t/r

Slik bestiller du transfer:

Du kan bestille både vanlig og privat transfer samtidig som du bestiller din reise. Du er også alltid velkommen å ringe til oss, om du ønsker å bestille transfer etter at du har kjøpt din reise Du når oss på 955 115 51. 

Og et lite PS: har du allerede bestilt vanlig transfer, men har nå blitt fristet av denne herlige muligheten, så kan du endre din allerede bestilte transfer til en privat transfer. Du betaler kun forskjellen! Kontakt vår kundeservice

Privat transfer og privat familietransfer skal bestilles senest en uke innen avreise og skal kjøpes av alle personer på samme booking.