Privat transfer

Vil du komme så smidig og komfortabelt som mulig fra flyplassen til ditt hotell, slik at ferien virkelig  kan starte? Da er privat transfer noe for deg!

Ved å bestille privat transfer kommer du enkelt og komfortabelt fra flyplassen til hotellet, og også tilbake når det er på tide å reise hjem.

Når man bestiller en busstransfer skal man oftest forbi et par hotell før man er fremme på sitt hotell. Ved å bestille en privat transfer kommer du direkte fra flyplassen til ditt hotell og ferien kan virkelig starte (du kanskje vil ta feriens første oppfriskende dukkert så fort som mulig?)

I høysesongen kan transfertidene være lengre på grunn av stor trafikk.

 

Hva koster privat transfer?

Tyrkia: fra 640,- per person t/r
Rhodos: fra 400,- per person t/r
Kypros: fra 800,- per person t/r

For å sammenligne koster en vanlig busstransfer fra 200,- per person t/r

Ønsker du å komme raskt fra flyplassen til ditt hotell, og tilbake til flyplassen igjen, og slippe vente på at alle skal komme ombord på bussen? Da skal du bestille privat transfer.

I Tyrkia kan privat transfer skje både med bil, taxi og minibuss. På Rhodos og Kypros skjer privat transfer med bil/taxi. Obs! Maks. 2 voksne og 1 barn per bil. Er dere flere i selskapet, kommer flere biler.

Privat familietransfer

Er dere flere enn fire personer som reiser på ferie sammen, kan dere ved reiser til Tyrkia bestille en privat familietransfer til en enda mer fordelaktig pris. I stedet for å kjøre i bil/taxi, blir dere hentet og kjørt i en minibuss fra flyplassen til hotellet t/r. 

Tyrkia: fra 520,- per person t/r

Slik bestiller du transfer:

Du kan bestille både vanlig og privat transfer samtidig som du bestiller din reise. Du er også alltid velkommen å ringe til oss, om du ønsker å bestille transfer etter at du har kjøpt din reise. Du når oss på 955 115 51. 

Og et lite PS: har du allerede bestilt vanlig transfer, men har nå blitt fristet av denne herlige muligheten, så kan du endre din allerede bestilte transfer til en privat transfer. Du betaler kun forskjellen! Kontakt vår kundeservice

Privat transfer og privat familietransfer skal bestilles senest en uke innen avreise og skal kjøpes av alle personer på samme booking.