Lara, Tyrkia

IC Green Palace

Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 26 svar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 26 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
500 m 
Sentrum
25 km 
IC Green Palace
IC Green Palace_1
IC Green Palace_2
IC Green Palace_3
IC Green Palace_4
IC Green Palace_5

Superflotte grønne bassengområder

IC Green Palace er et All Inclusive-hotell i Lara - med mange fine fasiliteter for barnefamilien.
Inspirasjonen fra den balinesiske stil, fremhever de grønne og frodige omgivelser, sees mange steder på hotellet. De deilige bassengområder ligger i et frodig miljø fyllt med blomster og palme og furutrær. 

Med fire deilige bassengområder og en bred strand med pirer, finner du også mange bademuligheter. Det nybygde badelandet presenterer stolt 7 fargeglade vannsklier, de minste kommer til å elske barnebassenget med klatrestativ og det morsomme plaskeområdet.

Barna kommer til å elske barneklubben på IC Green Palace, her arrangeres det kreative og morsomme aktiviteter som for eksempel pizza baking, olympiske turneringer og sandslottsbygging.

Det brede utvalget i det velsmakende All Inclusive-programmet tillater deg å lene deg tilbake og nyte av det store utvalget. Frokost, lunsj, middag, snacks, iskrem og drikke – alt er inkludert i prisen. Det er dessuten fem ulike temarestauranter på hotellet.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien. Vil du kunne benytte deg av alle fasiliteter på IC Green Palace, men samtidig bo i mer luksuriøse omgivelser med basseng rett ved rommet, kan du velge nabo- og søsterhotellet IC Residence, som inngår i vårt eksklusive Premium Collection.

Hele fire herlige bassengområder

IC Green Palace har fire bassengområder plassert i grønne omgivelser av palmetrær og blomster. Uansett om du vil slappe av ved det rolige-bassenget, eller om du vil delta i de mange aktiviteter i aktivitets-bassenget eller ta en deilig dukkert i innendørsbassenget, vil du merke den avslappende feriestemningen.  

Barnas favoritt er det fine badelandet i glade farger, som består av syv spennende vannsklier. I tilknytning til barneklubben finnes det i tillegg et fint plaskeområde, et basseng med klatrestativ i glade nyanser og et barnebasseng med solseil som skaper skygge for familiens minste.

Nyt også hotellets deilige sandstrand. Her finner du både strandbar og pirer, hvor du kan ta en deilig dukkert i havet. 

Mot ekstra kostnad

Visse vannsportaktiviteter

Isbar og fem restauranter!

IC Green Palace har et bredt All Inclusive-tilbud. Hovedrestauranten, er lys, innbydende og har et trivelig interiør, samt oppdelt i mindre avdelinger. Restauranten er delt opp i mindre avdelinger, her dekkes det opp store buffebord med alt fra spennende tyrkiske spesialiteter til velkjente internasjonale retter.

Det er en stor snackbar, som i løpet av dagen serverer lettere retter og fristende snacks.I strandbaren kan du nyte av en enklere lunsj, og på ettermiddagen kan du smake på den tyrkiske pannekaken gøzleme. På hotellet finnes det også en iskrembar og frysere med is fra internasjonale merker, da hotellet har All Inclusive kan du selvfølgelig spise så mye du bare orker!

IC Green Palace har et flertall av trivelige barer. Lobbybaren er åpen 24 timer i døgnet, her spiller de live musikk flere kvelder om uken. Lokale, samt visse importerte drikkevarer, inngår i All Inclusive-tilbudet. 

Du kan også spise på et av hotellets fem temarestauranter mot en bestillingsavgift. Her kan du velge mellom steakhouse, fisk, meksikansk, italiensk og sushi/teppanyaki. Du bør bestille bord minst to dager i forvei.

Den italienske restauranten med utsikt over Middelhavet i horisonten retter seg in på romantikk, og her må man være minst 12 år gammel for å spise.

Mot ekstra kostnad

Visse importerte drikkevarer. Bestillingsavgift på temarestaurantene.

Herlige aktiviteter i barneklubben

Barna på IC Green Palace blir invitert til lek og moro i den store internasjonale barneklubben. Her får barna delta i ulike leker, baking, kreative aktiviteter og de får benytte seg av fine fasiliteter som ballhavet, et lite lekeland, brettspill, en liten trampoline og lekebiler. Rett ved siden av barnebassenget ligger et plaskeområde – en fantastisk fargeglad og lekfull plass der barna kan løpe rundt og tulle og tøyse.

Barneklubben arrangerer små utflukter ned til stranden, der barna kan leke eller delta i små konkurranser.Barneklubben er for alle barn i alderen 4-12 år. For de eldre finnes det en ungdomsklubb, der tenåringene kan se film, spille spill og konkurrere i bordfotball sammen med nye venner fra hele landet.

Når mørket faller og diskolysene tennes, samles foreldre og søsken til minidiskoen, der hotellets mange barn byr på en real danseoppvisning, som de har trent på i barneklubben.

Gøyale aktiviteter og flotte show

På IC Green Palace finnes det gode muligheter for å slappe av, men også for den som ønsker litt mer aktivitet. Her finnes det tennisbaner, aerobic-timer, minigolf, bassengleker vanngymnastikk, biljard, bowling og en spillehall med et hav av spillemaskiner.

Utover det har man også litt mer unike aktiviteter som ikke kan oppleves på alle våre hoteller: Pilates, latinsk dans og luftgeværskyting. Du kan også besøke det koselige og stemningsfulle spaet med blant annet tyrkisk hamam. Hotellets velutstyrte treningsstudio er belyst med store flotte vinduer som vender mot bassengområdet. Du kan også nyte av en kveldsdrink til live-musikk i lobbybaren nesten hver kveld eller besøke diskoteket.

Hotellet presenterer også et flott underholdningsprogram med kveldsshow i form av musikaler, danseoppvisninger og sirkus. Du er selvfølgelig også velkommen til å delta på de arrangerte strandfestene, eller teste dine ferdigheter på scenen med karaoke, med eller foran venner og familie.

Det finnes gratis WiFi på hotellområdet, og rommene.

Mot avgift

Tennisbane, biljard, bowling, spillehallen, visse vannsportaktiviteter og frisør.

Smakfulle rom

Rommene på IC Green Palace er lyse og har en smakfull innredning i beige og blå nyanser. Alle rom har sentral luftkondisjonering, tv, hårføner, badekåpe og slippers, telefon, WiFi, balkong eller terrasse, minisafe samt minibar som fylles daglig med vann, juice, brus og øl – selvfølgelig All Inclusive

Dobbeltrom landudsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom landudsikt, 2-3 personer

Et klassisk dobbeltrom på 26 m² med to sengeplasser, sminkebord, badekar og en liten lenestol. Den tredje personen sover i ekstraseng på 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få barnepris på et barn. Du har også mulighet for enkeltrom. 

Dobbeltrom for 4 personer, 2-4 personer

Dobbeltrom for 4 personer, 2-4 personer

Disse dobbeltrommene på 26 m², kan minne om de vanlige dobbeltrommene, men her får du i tillegg til to sengeplasser, ytterligere to senger som kan felles ned fra veggen. På baderommet finnes det badekar. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks to voksne og to barn, det er mulig å få barnepris for to barn.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Romslige familiesuiter på 52 m², med to soverom, sminkebord og skapplass. Det er to bad, det ene med badekar og det andre med dusj, samt en stue med tv. Det finnes fire sengeplasser, den femte personen sover i en ekstra seng på 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende og her kan det bo maks fire voksne og et barn. Det er mulig å få barnepris på et barn.

Skjem deg selv bort i private omgivelser

Når du ønsker å slappe av litt ekstra kan du besøke IC Green Palace`s fine spaanlegg. Den romantiske belysningen, de velduftende luktene, oljer og dempet miljø byr på en deilig og avslappende følelse. Du kan benytte deg av badstuen, hvilerommet og hamamrommet helt fritt. Her kan du i tillegg unne deg selv en dukkert i Jacuzzien eller deilige behandlinger som peeling eller massage.

Mot betaling

Behandlinger i spaet og Jacuzzi

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På IC Green Palace gjør de blant annet følgende initiativ:

• Matrester fra hotellet doneres til et dyresenter som tar vare på hunder og katter som lever på gaten

• IC-hotellene arrangerer miljøprosjekt og kampanjer til skolebarn, for å øke bevisstheten deres om hvordan vi skal jobbe for å holde jorden rent og trygg

• Gjenglemte gjenstander og tapte saker doneres til trengende studenter etter seks måneder

• Hotellet støtter prosjektet ”Let my daughter go to school”, et prosjekt der man samler inn penger til fattige familier slik at deres døtre får mulighet å gå på skole

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som bekrefter at det er godt vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon. Hotellet har også deltatt i prosjektet ”Indigo Turtle”, som har adoptert 115 skilpaddeunger

Viktig å vite før du bestiller din reise:

Den italienske restauranten retter seg mot voksne, og man må derfor være minst 12 år her. 

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections