Nazar Collection

Familiefavoritter med Nazars egne barne- og ungdomsfasiliteter

Nazar Collection er fellesbetegnelsen for våre egne hotell, der de fleste av våre gjester velger å bo. På disse hotellene tilbyr vi en omfattende guideservice, på Pegasos Resort og Pegasos Royal er også vår egen skandinaviske piratklubb og svømmekurs. På Pegasos World er piratklubben, svømmekurset inkludert, i tillegg til danseskole og ungdomsklubben. Hotellene holder en generell høy standard og har mange fine fasiliteter for hele familien. Hotellene ligger på stranden, har store bassengområder og vannsklier – det soleklare valget for en familieferie for både store og små.

Alle Nazar Collection-hotell har 5 Nazar Collection og tilbyr alt av komfort, underholdning og aktiviteter som familien trenger i ferien – og selvfølgelig All Inclusive.

Dette inngår på Nazar Collection

All Inclusive

Stort All Inclusive-utvalg med deilige bufféer, snacks, drikke og iskrem.

Med All Inclusive trenger du ikke å bære med deg lommeboken hele tiden; for alt er allerede betalt for hjemmefra! På våre Nazar Collection-hotell får du et bredt utvalg av nydelig mat og drikke som faller hele familien i smak – iskrem er selvfølgelig inkludert!

Barneklubb

Her har vi skandinaviske barneklubber, svømmekurs, danseskole og ungdomsklubb.

Vår Nazar Collection er barnas åpenbare favoritt! Våre lidenskapelige skandinaviske aktivitetsguider arrangerer mye lek og moro i vår populære Captain Nemo’s piratklubb, svømmekurset Swim a’hoy og minidisco.

Badeland

Her finner du vannsklier i alle størrelser, og flere basseng å velge mellom.

Snirklende tunneler, uventede kurver, og masse fart! Ta turen til den utfordrende Wipeout-banen i vannet utenfor stranden – her kommer dere definitivt bli våte, glade og få en god latter.

Våre Nazar Collection-hotell

Våre andre collections

Utover Nazar Collection har vi ytterlige tre collections – alt for å gjøre det enklere for deg å velge rett hotell når du skal på ferie med familien.