God form og herlig velvære

Tren på egen hånd eller bli med på noen av våre pakkereiser

Selv om du er på ferie kan det være godt å få rørt litt på seg. Uansett om det er fordi du helt enkelt ikke kan la være eller du føler at det er ekstra nødvendig på ferien (det kan jo være en velsignelse å ha All Inclusive, men noen ganger blir man mer fristet av all den herlige maten enn man hadde tenkt seg), så kan du enkelt holde formen i de velutstyrte treningsstudioene på hotellene.

Det er deilig å kunne slippe både den dårlige samvittigheten og bekymringene over å ikke ha fulgt sin treningsplan bare fordi man er på ferie – og kanskje best av alt: følelsen etter et herlig treningspass.

Tren på egen hånd i ferien

Treningsstudio toppklasse

På det populære Delphin Be Resort er det et stort og lekker treningsstudio, som har mange forskjellige treningsmaskiner og et område med håndvekter.

Treningsanlegg i toppklasse

På det populære Delphin Be Resort er det et stort og lekker fitnesscenter, som har mange forskjellige treningsmaskiner og et område med håndvekter.

Treningsfavoritter

Trene på ferien?

Treningshotell

Vil du mer enn bare å slappe av på ferien?

Selv om ferie for de fleste betyr avslapping, tid med familie og venner og god mat, finnes det annet og mer å gjøre enn bare å ligge i en solseng å ta det med ro.

Vi arrangerer også flere spesialreiser

Gruppereiser

Ta vare på felleskapet – også når dere reiser

Har dere snakket om å reise sammen i din strikkeklubb, i din sønns taekwondoklubb eller kanskje det kunne vært hyggelig å reise med barselgruppen?

 

 

Golfreiser

Flotte omgivelser

Belek er et område som ligger mellom de populære feriereisemålene Antalya og Alanya, og er kjent som et ekte golfparadis.