Våre gruppereiser

Gruppereiser på dine vilkår!

Uansett om dere er en idrettsforening, skoleklasse eller et stort reiseselskap med familie eller venner så har vi reisen for dere. Vi skreddersyr etter deres ønsker og kan i mange tilfeller tilby fine gruppetilbud. Vi hjelper dere gjerne med alle typer av arrangement på reisemålet, vi tilbyr blant annet mange underholdende aktiviteter og utflukter. Her er noen eksempler på reiser vi har ordnet de siste årene: gruppetreningsreiser, treningsleir, fotball og baseball, klassereiser, dansereiser, golfreiser, jubileumsreiser og bryllupsreiser.

Tvil ikke med å kontakte oss!

Fyll i skjemaet nedenfor så hører vi av oss til dere med et forslag innen to hverdager, eller ring oss på 955 115 51 man-fre 08.00-18.00. Dere kan også sende en e-post til groups@remove-this.nazar.no.

Mengderabatt

Planlegger du en reise for hele slekten? For hver tiende person får dere en reisende helt uten kostnad!

 

Slik funker det:

Vi står for fly og hotell for den billigste (ikke spedbarn). Den tiende personen får betale eventuelle tillegg som mat på flyet og transfer. Alle ti reisende må bestilles ved samme tilfelle og skal ha samme utreisedato, men kan reise fra ulike utreiseflyplasser.

 

Slik gjør du:

Bestill din reise og mail deretter bookingnummer til info@remove-this.nazar.se eller ring 955 115 51 så korrigerer vi prisen. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Velg mellom følgende fantastiske hotell:

Populære hotell for gruppereiser

fra
Pegasos World

Side, Tyrkia

Nazars definitivt mest populære hotell! Her får du en fartsfylt vannpark, Middelhavets største basseng på 10 000 m² og gylden sandstrand.
Nazars definitivt mest populære hotell! Her får du en fartsfylt vannpark, Middelhavets største basseng på 10 000 m² og gylden sandstrand.
fra
Pegasos Resort

Incekum, Tyrkia

Rett ved Middelhavets kanskje beste strand brer dette ferieparadiset seg ut.
fra
Sun Palace

Faliraki, Rhodos

Sun Palace inviterer til plasking og lek i sin fartsfylte vannpark.
fra
Lindos Imperial

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial er et elegant familiehotell på Rhodos østkyst, i Kiotari.
Lindos Imperial er et elegant familiehotell på Rhodos østkyst, i Kiotari.