Hvem kommer først ned?

Forbered deg på skrik når du suser ned våre kuleste vannsklier!

Vi på Nazar har spesialisert oss på hotell som ikke bare er hotell, men også badeland. På disse All Inclusive-hotell går du inn i en verden av vann som alle vanntilhengere vil elske. Her finnes flere ulike vannsklier – lange som korte, bratte som snirklete samt trakter, rør og bumeranger! Dessuten finnes det mange kule vannaktiviteter for de yngste gjestene, store og herlige basseng som frister med forfriskende dukkerter og til og med enorme beach clubber som er stappfulle med alle typer av aktiviteter, både ”på land” og i vann.

Det største badelandet

Hyl med og sus nedfor våre aller kuleste vannsklier!

Her kommer du inn i en verden av vann som alle badeløver kommer til å elske. Det fins flere forskjellige typer vannsklier – lange og korte, bratte og snirklende, samt trakter, rør og bumeranger! Vi har noen av Middelhavets største badeland – tør du?!

Et utvalg av våre kuleste badelandhoteller:

Den beste strandklubben

Vannaktiviteter på orkesterplass med en fantastisk utsikt over havet!

Som en oase nede ved havet brer disse store områdene seg utover og tilbyr vannsklier, bassenger, sportsfasiliteter og restauranter. For den som vil ta det helt med ro, er det også rikelig med solsenger og parasoller her – alt med havutsikt.

Våre strandklubber:

Småbarnas favoritter

Masse plask og moro for våre viktigste gjester!

De minste feriegjestene kommer til å elske alle de fantastiske vannaktivitetene, vannskliene, bølgebassengene og flyteelvene. Her finner du grunne bassenger, litt mindre vannsklier, piratskip og klatrestativer i vannet!

Et utvalg av småbarnas favoritter:


Filmer

Superbadeland

Vårt favoritthotell Pegasos Worlds enorme superbadeland åpnet i 2014 med 13 vannsklier som gir forskjellige sug i magen!

Følg med nedover en fartsfylt sklie!

Se flere filmer fra Pegasos World


Strandklubb i toppklasse

I 2014 åpnet det på Eftalia Village en enorm strandklubb med flere vannsklier på orkesterplass rett på den herlige stranden.

Bli med og prøvekjør én av dem!


Topplister

De bestselgende badelandene

Her har du eliten, kremen – bestselgerne i kategorien badelandhotell!

  1. Pegasos World

  2. Eftalia Village

  3. Pegasos Royal

  4. Sun Palace

Ekspertens favorittsklier

Joel Geneback og Anna Hoffman har fått prøvekjøre alle vannskliene, og her er deres liste over de beste!

1. Space Bowl, Pegasos World
Her kjører man i en tunnel som renner ut i en stor trakt hvor man snurrer rundt før man suges ned i hullet og ut i et dypt basseng!

2. Boomerang, Eftalia Village
Her fyker du framover i full fart, og så havner du i en bumeranglignende sklie hvor du kjører fram og tilbake superfort!

3. Extreme, Regnum Carya Resort
Dette er den mest ekstreme vannsklien av dem alle. En smal sklie som er vanvittig bratt. På noen få sekunder er du nede i bassenget!


Godt å vite

Legg igjen badehåndkleet hjemme!

De fleste av våre hoteller tilbyr badehåndklær som du kan bruke ved bassenget og på stranden. På de fleste hotellene er det gratis, og på noen betaler du en avgift ved bytte av håndkle.

Alders- og høyderestriksjoner

Av sikkerhetsgrunner er det begrensninger i forhold til alder/høyde på noen vannsklier.