Hvem kommer først ned?

Forbered deg på skrik når du suser ned våre kuleste vannsklier!

Vi på Nazar har spesialisert oss på hotell som ikke bare er hotell, men også badeland. På disse All Inclusive-hotell går du inn i en verden av vann som alle vanntilhengere vil elske. Her finnes flere ulike vannsklier – lange som korte, bratte som snirklete samt trakter, rør og bumeranger! Dessuten finnes det mange kule vannaktiviteter for de yngste gjestene, store og herlige basseng som frister med forfriskende dukkerter og til og med enorme beach clubber som er stappfulle med alle typer av aktiviteter, både ”på land” og i vann.

Våre beste badelandhoteller

Barnas favoritter

Her bor Captain Nemo

Nemo’s egne piratskip og slott

Pegasos World har han sitt eget piratskip, midt i det gigantiske bassenget. Dette er de fleste barns favorittsted og her tuller og tøyser man med vennene man har møtt i barneklubben. Dessuten finnes det noen små vannsklier å ake ned.

Pegasos Planet holder Captain Nemo til i piratslottet som er døpt etter han, Captain Nemo’s Castle. Her er det rikelig med vannsklier som snurrer seg ned mot bassenget. Noen er høyere og skumle, men det finnes også noen litt mindre for de som ønsker en myk start.

Actionfylt Wipeout-bane

Hvem klarer seg hele veien?

Våre stamgjestmagneter Pegasos Resort og Pegasos Royal (på Pegasos Planet) er stolte over å ha noe så unikt som en actionfylt Wipeout-bane. Denne hinderbanen består av store oppblåsbare hinder som flyter på vannet like ved hotellstranden, og har hentet inspirasjon fra tv-programmet med samme navn.

Denne banen tar vannaktiviteter til et helt nytt nivå og her kan alle våghalser utfordre seg selv eller hverandre i noe som nærmest kan ligne kampene som utspilles på ”Gladiatorene”.

 

 

Fantastisk beach club

Basseng, strand og vannpark i perfekt harmoni

Langs stranden utenfor Eftalia-hotellenes imperium brer en gigantisk beach club seg ut. Som en oase nede ved havet byr denne ferieperlen på vannsklier, basseng, restauranter, shopping og sport.

For den som vil ta det med ro finnes her også massevis av solsenger og parasoller, plener og et velværesenter – alt plassert på første parkett med en fantastisk utsikt over det turkise Middelhavet!

 

 

Opplev Sun Palace´s herlige badeland

Bli med i vannskliene!

Se når vår testpilot Hermans familie utforsker og opplever de morsomme vannskliene på Sun Palace – det er neeesten som å være der selv!

Våre feteste basseng

Favorittene for de minste