Gran Canaria

Gran Canaria - storfavoritt med alt og litt til

Gran Canaria har alt som vi skandinaver elsker på en feriedestinasjon: et behagelig klima året rundt, flere strender, koselige byer, spennende natur og en herlig feriestemning – det er lett å forstå hvorfor dette er en storfavoritt blant flere ferierende!

La deg trollbindes av de grønne fjellene med vingårder, de vakre turstiene og den spennende historien! Slapp av med noen av de mange aktivitetene både på land og til havs, eller hvorfor ikke kose deg med en god drink på en av de mange travle strandpromenadene eller i en av de pittoreske havnebyene?

Opplev den klassiske feriefavoritten

Hva vil du ha i ferien? Avslapning, morsomme aktiviteter, kanarisk kultur, god mat og drikke eller guddommelige badeopplevelser?
Søk din reise her - velg rutefly!

Middeltemp. i juli
25°C

Valuta
Euro €

Oslo - Las Palmas
ca 5h 40m

Gran Canaria – en fortryllende vakker eventyrøy

Gran Canaria er et mangfoldig reisemål og byr på så mye mer enn bad og fest! Her kan du oppdage en ny verden med majestetiske naturopplevelser og fantastisk utsikt!

Våre destinasjoner på Gran Canaria

Alle våre reisemål på Gran Canaria ligger på den herlige sørkysten, fra Playa de Taurito i vest til Playa del Inglés i øst.

Playa de Taurito

Solsikker liten turistby på sydvestkysten, med avslappet og rolig atmosfære. Her finnes en strand med grå lavasand og et stort badeland. Nær det populære feriestedet Puerto Rico.

Playa del Inglés

En storfavoritt! Et barnevennlig feriested med lang sandstrand med en livlig strandpromenade, koselige restauranter, bra shopping og et pulserende natteliv.

Playa de Amadores

En rolig og moderne strandby, ikke langt fra Puerto Rico. I dette koselige, lille ferieparadiset får du en herlig badevik med molo, myk sand og krystallklart vann!

Puerto Rico

Hjertet av Puerto Rico er den fantastiske sandstranden som du finner nede i en dal. Du kan også kose deg med strandpromenader, småbåtshavner, restauranter og basarer.

Maspalomas

Golfbaner, gylne sanddyner og en av Gran Canarias lengste sandstrender. Her finnes dyrepark og en del butikker og restauranter, og det ligger noen minutter fra Playa del Inglés.

Spennende utfluktsmål

Her finner du inspirasjon på hva du kan gjøre på din ferie på Gran Canaria!

Alle våre hotell på Gran Canaria

På Gran Canaria har vi flere hotell i ulike kategorier: