Nazar Sports Week

En treningsreise med fokus på glede, fellesskap og inspirasjon utfra dine forutsetninger.

I løpet av treningsuken setter du selv nivået på treningen og velger hvor mange pass du vil delta i. Kanskje foretrekker du kondisjonstrening og balansetrening, eller vil du heller gå all in på styrketrening?

Mange velger en fin kombinasjon av en herlig løpetur på morgenen etterfulgt av sirkeltrening på dagen og beroligende balansetrening i solnedgangen. Nazar Sports Week passer alle – uavhengig av alder, kjønn og treningsbakgrunn.

Vårt mål er at du skal komme hjem full av positiv energi, fantastiske minner og litt treningssmerte!

Nazar Sports Weeks treningsutvalg – miks og match som du vil

Høyintensiv trening (HIIT)
Løpetrening
Balansetrening

Kondisjonstrening
Styrketrening
Sirkeltrening

Alle i familien får bli med

Hvorfor velge mellom familieferie og treningsreise når du kan få begge deler? Vil samboeren og barna følge med, behøver ingen å bli igjen hjemme. Våre treningsreiser er tilpasset etter alle behov. Mellom passene nyter du sol, All Inclusive og familien. Dere bestemmer selv hvor mange i familien som vil trene og selvfølgelig får dine kjære medreisende som ikke trener en lavere pris på sin reise.

Våre herlige treningspass og instruktører

I løpet av uken tilbys du å delta i ca. 25 ulike treningspass og du bestemmer selv hvor mange pass du deltar i. Fokuser på kondisjon eller velg en helt avslappende uke med balansetrening. Vil du sette musklene på prøve? Da kan du gå all in på styrke- og sirkelpassene. 

Eller hvorfor ikke kombinere alle treningsformer? Start dagen med en herlig løperunde, ta et styrkende sirkelpass på dagen og et avslappende balansepass i solnedgangen.  

Uansett hvilken treningsform du velger finnes våre treningsinstruktører med deg hele veien og leverer førsteklasses og kvalitetsopplæring basert på dine behov. Her forteller Janette og Amanda hvordan de kan hjelpe akkurat deg med å få mest ut av din treningsreise med Nazar Sports Week. 

Janette

Treningsinstruktør, HIIT og sirkeltrening

HIIT og sirkeltrening er treningsformer jeg aldri blir lei av! Det er ikke så rart med tanke på hvor utfordrende og morsomt det er. Jeg har vært HIIT- og sirkeltreningsinstruktør i seks år og garanterer en morsom og svett treningsøkt med meg. Vi vil jobbe med både egen kroppsvekt og letter vekter for å kunne tilpasse treningen til ulike nivåer.

Amanda

Treningsinstruktør, løping og fleksibilitet

Under mine økter fokuserer du på å kjenne igjen din egen kropp og finne en bra fellesskap i gruppen. Jeg er selv en ivrig løper som har sprunget mange ultramaraton i Tyrkia og skal instruere i løping, rørlighet og fleksibilitet for å legge grunnlaget for god løping. Enten du er erfaren løper eller nybegynner, vil du kunne bli med meg på fine løpeturer i vakre omgivelser.

Balanse & stabilitet

 • Balansepass i soloppgangen
 • Avslappende pause fra solen midt på dagen, med overkroppsstyrke
 • Pustefokus i solnedgangen

Kondisjon

 • Morgenløping på stranden
 • Bevegelighet og tøyning
 • Ettermiddagstur i Side utenfor hotellet

Styrke & utholdenhet

 • Høyintensiv styrketrening
 • Utholdenhet
 • Sirkeltrening som høyer pulsen

Skjemaet ovenfor er preliminært og kan endres avhengig av vær eller andre faktorer.

Träningsschema

Vilkår

Vilkår for deg som booker en treningsreise utover de alminnelige reisevilkårene:

 • Treningsformer og tider kan endres på plass.
 • Utendørstrening kan bli avlyst eller innholdet kan endres ved dårlig vær.
 • Nazar er ikke ansvarlig for den reisende under trening. All trening skjer på eget ansvar. Nazar er ikke ansvarlig for eventuelle kroppsskader eller skader på klær, sko eller lignende. Det er viktig at du har en egen reiseforsikring som dekker eventuelle skader. Om du vil tegne reiseforsikring via Nazars samarbeidspartner Allianz oppgi det ved booking. Les mer her.
 • Kontroller med en doktor før avreise at du er i stand til å utsette deg for fysisk anstrengelse.
 • Om minste antall deltakere (12 stk. om ikke annet er avtalt med treningslederen) ikke oppgis senest 35 dager før reise har Nazar rett til å avbestille reisen.