Captain Nemo

– alle barns beste venn!

Den tøffe piraten Captain Nemo er alle barns favoritt. Han holder til på alle våre Nazar Collection-hoteller hvor han tøyser og leker og lærer barna sjørøverkunster. Den populære piratklubben er naturligvis inkludert i prisen.

Se den kule videon, og hør på sangen

Last ned sangen til:

iPhone!!! Android Pc/MacMerk: Nazars nordiske barneklubber blir ikke arrangert i 2021.

Les mer om andre barneklubber sommeren 2021 på hver hotellside: Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal.


I løpet av sommeren 2022 vil Nazars nordiske barneklubber igjen bli arrangert i Tyrkia på Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal, samt i Rhodos i Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Nedenfor informasjon gjelder sommeren 2022.

Den spennende historien om Captain Nemo:

or lenge siden når piratene regjerte de sju hav fantes det én spesiell pirat. Hans navn var Nemo, Captain Nemo. Etter et par hundre år på havet bestemte han seg for å slå seg til ro på en kjempefin piratøy.

Der bygde Captain Nemo og hans mannskap et topphemmelig skjulested hvor pirater fra hele verden strømmet til og bosatte seg.

Captain Nemo hørte rykter om at Nazar lærte små pirater piratkunstens alle regler og kontaktet dem for å være med.

Captain Nemo ble da en del av Nazar og under mange år underviste han flere hundre små pirater.

Bli bedre kjent med Captain Nemo!

Nå har du mulighet til å bli kjent med Nemo i et eksklusivt intervju kun for Nazars gjester.

Her kommer en og annen hemmelig å avsløres!

  • Navn: Nemo Sjømannsen
  • Fødselsdag: For lenge siden...
  • Favorittmat: Pasta med kjøttboller
  • Beste piratminnet: Når jeg erobret piratskipet på Pegasos World


Hva er det beste med å være pirat?
- Det beste er at jeg får dele med dere hvordan en riktig pirat skal være, til Nazars små pirater – akkurat som min bestefar lærte meg.

Hva liker du mest med våre hoteller?
- Jeg liker at det fins mange piratskip, slott og hemmelige skjulesteder for skatter på hotellene.

Hva skal til for å bli pirat?
- For å bli en pirat må man være modig. Men det beste er at alle kan bli en pirat! Det er bare å bli med meg og mitt mannskap på hotellene, så hjelper vi deg å bli en riktig pirat på din ferie.

På sine eldre dager bestemte han seg for at det var på tide å overlate stafettpinnen til sitt barnebarn, Nemo den yngre.

Han hadde jo allerede familienavnet Nemo, og når han fikk ta over hatten og tittelen fra sin bestefar var han klar til å starte. Captain Nemo den yngre vil fortsette eventyret og den viktige oppgaven å undervise Nazars små pirater.


Her bor Captain Nemo

img

Captain Nemo's overraskelsespakke

Overraskelsesbesøket er en minnerik opplevelse for ditt barn og er en perfekt mulighet for å møte selveste Captain Nemo.

Vi tilpasser etter dine ønsker; om ditt barn liker å danse gjør Captain Nemo det, hans mannskap kan gratulere ditt/dine barn på fødsels- eller navnedagen, eller om du vil kan du be de si noe spesielt til ditt/dine barn. Dette er den ultimate overraskelsen som barna aldri vil glemme!

Alt dette er inkludert når du bestiller Captain Nemo's overraskelsespakke:
  • Captain Nemo og hans mannskap besøker ditt/dine barn på hotellrommet på avtalt tid. Det minnerike besøket varer ca 10 minutter.

  • Captain Nemo og hans mannskap danser og klemmer barnet/barna, og det er en perfekt mulighet til å ta fine feriebilder.

  • Piratene har med seg en liten pirat-småkake, ballonger og et piratkort.


Pris: 250 per rom

Denne opplevelsespakken kan bestilles hjemmefra eller når du har kommet frem til ditt hotell, senest tre dager før overraskelsen skal skje. Du kan legge til pakken i forbindelse med bestilling av reisen via telefon eller via vår hjemmeside.

Dag og tid (såfremt det fins plass) når overraskelsen skal finne sted avtales sammen med en av våre guider når du ankommer til ditt hotell, senest tre dager før.

img

En dag i Captain Nemo's piratklubb

Piratolympiade
I pirat olympiaden prøver vi på noen av de mest populære idrettene - med en pirattvist!

Piratskole
Her lærer du deg hvordan man går planken, hvordan man plyndrer og, det viktigste av alt, hvordan man håndterer kanonkuler.

Piratkunst
Lag dine egne postkort, prøv på steinmaling, fingermaling eller bli forvandlet med ansiktsmaling. Det er kun fantasien som setter grenser!

Piratlek
Vann er viktig på ferien, og ekstra viktig for alle pirater. Lær deg hvordan man håndterer vannballonger, finn gjemte skatter eller delta i en av konkurransene ved vannskliene.

Piratoppdrag
Her presenteres et spennende oppdrag til alle deltakere som deretter skal fullføres enten i par eller i gruppe. Kanskje kommer vi å støte på noen umulige oppdrag?!

Dette er et eksempel på hvordan en dag kan se ut, programmet varierer derimot avhengig av tid på året og hvilket hotell du bor på.