[Translate to Norwegian:] desk

Bulgaria

Strendene hvor reisekassen strekker til!

Bulgaria har i løpet av de seneste årene blitt en veldig populær feriedestinasjon. Det fineste med Bulgaria er de brede, kilometerlange sandstrendene ved Svarte havet, en utrolig vakker natur og sist men ikke minst: et stabilt sommerklima.

I Bulgaria vil reisekassen strekke langt sammenlignet med alle andre destinasjoner rundt Middelhavet, ettersom det er en av de billigste ferielandene i Europa. Nazars reiser til Bulgaria går til de alltid populære feriebyene Sunny Beach, Nessebar og Pomori.

Oppdag fantastiske Bulgaria

Her finnes brede sandstrender, spennende historie, behagelig klima og mengder av aktiviteter!

Middeltemp. I Juli

28°C

Valuta

Bulgarisk Lev (BGN)

Oslo - Burgas

ca 3 h

Våre mest populære hotell

Leter du etter All Inclusive-hotell, badelandshotell eller et hotell mitt på stranden? I Bulgaria finnes alt dette og mye mer!

Våre destinasjoner i Bulgaria

Sunny Beach

Bulgariakystens mest populære destinasjon med fantastiske sandstrand og mengder av aktiviteter for både familien, vennegjengen og par. Her finnes virkelig noe for alle!

Les mer

Nessebar

Vakre Nessebar byr på fine strender, koselige rullesteinsgater og rik historie. I den stemningsfulle gamle byen står flere av husene igjen fra Middelalderen.

Les mer

Pomorie

Noe skjult for mange turister, men populær blant innbyggere i Bulgaria for sin vakre natur, fine strand og rolige stemningen. Også kjent for sine leirebad og vingårder.

Les mer

Tips fra våre guider

Våre flinke guider i Bulgaria gir sine beste tips på spennende plasser og morsomme opplevelser dere ikke vil gå glipp av i løpet av ferien.

Utflukter

Bli med oss på eventyr! Vi tilbyr mange spennende og trivelige utflukter.

Khans Tent

Opplev et magisk kveldsshow med tilhørende firerettersmiddag i fantastiske omgivelser i fjellene ovenfor Sunny Beach.

Quad Safari

En actionfylt og uforglemmelig utflukt på firehjuling i fjellet rundt Sunny Beach. Perfekt for de eventyrlystne.

Hidden Bulgaria

Bli med på en spennende reise inn i lokalbefolkningens liv og hverdag. Et besøk på en lokal vingård inngår i turen!

Vil du bestille en utflukt?

Kontakt noen av våre flinke guider når du kommer frem til Bulgaria om du vil vite mer eller bestille en utflukt. Her finner du årets utfluktsprogram 2019. Vennligst observer at priser/program kan endres i løpet av sesongen.

Alle våre hotell i Bulgaria

I Bulgaria finner du høyklasses All Inclusive-hotell, hotell med badeland, strandnære hotell, prisverdige familiehotell og mindre byhotell.