Ta sjansen og vinn din drømmereise!

All Inclusive-reise for to voksne og to barn, verdi 27500,-

Akkurat nå kan du vinne en All Inclusive-reise for to voksne og to barn til vårt mest populære hotell Pegasos World i Side, Tyrkia!

Nyt fantastisk All Inclusive-buffé, en drink i solnedgangen, fartsfylte badeland, vakre strender eller ta en dukkert i Middelhavets største basseng! Alt du behøver å gjøre er å svare rett på et spørsmål og motivere hvorfor nettopp du skal vinner!

Slik deltar du

Svar på spørsmålet nedenfor og motiver hvorfor nettopp du skal vinne din drømmereise. Den som svarer rett på spørsmålet og har den beste motiveringen vinner drømmereisen!

Du kan vinne

  1. All Inclusive-reise til Pegasos World, Side - Tyrkia for hele familien – verdi cirka 27 500,-
  2. Gavekort – verdi 7000.-
  3. Gavekort – verdi 5000,-

Konkurrer senest 5/12 2022.

Konkurrer her


Konkurranseregler
Konkurransen gjennomføres i samarbeide mellom Nazar Nordic AB og Leo’s Lekleland Norge. Ved å godta konkurransevilkårene godkjenner du at Nazar Nordic AB lagrer og behandler dine kontaktopplysninger for å administrere konkurransen. Ved publisering av vinnere av konkurransen vil ditt fornavn og by publiseres i Nazars kanaler som nettsiden, Facebook og Instagram, samt Leos Lekelands kanaler som Leos Lekelands nettside, Facebook og Instagram. Etter at konkurransen avsluttes blir du automatisk abonnent av Nazars nyhetsbrev, som du når som helst kan avregistrere deg fra. Ansvarlig for konkurransen er Nazar Nordic AB. For å delta i konkurransen må du ha fylt 18 år. Eventuell gevinstskatt betales av vinneren.

Vilkår for reisen
Vinnerreisen gjelder for to voksne og to barn (til og med 15 år) med en ukes All Inclusive-ferie på Pegasos World, inklusive fly tur/retur med avreise i mai 2023. Bagasje, mat på flyet og transfer tur/retur flyplassen og hotellet er inkludert. Øvrige tillegg eller eventuelle ytterligere reisende betales av vinneren. Hotellets alder for barn er 15 år, hvorav det tilkommer en kostnad for barn over 15 år som betale av vinneren. Er dere færre enn to voksne og to barn, refunderes ikke differansen. Reisen kan ikke byttes inn i gavekort eller kontanter.