Kampanjen du søker ser ut til å ha reist på ferie

Heldigvis har vi mange andre bra tilbud og reisekonsepter som du kan sjekke ut nedenfor.

Våre beste tilbud

Her samler vi på Nazar våre beste tilbud og rabatter slik at du kan finne din perfekte reise til en billig pris!

Restplasser til varmen

Gjør et kupp blant All Inclusive-reiser, pakkereiser, uspesifiserte reiser og flyreiser med nær avgang til Tyrkia og Rhodos.

Swim-up rom

Vil du nyte en forfriskende dukkert fra din egen terrasse?

På Nazar tilbyr vi mange hotell med utrolige basseng – men hva er mer luksuriøst enn å ha et eget basseng rett utenfor døren? Dette kan du få på flere av våre flotte hotell, hvor du kan sole deg og nyte morgenbadet direkte fra din egen terrasse.

Rom for opptil ni personer

Hele familien skal selvfølgelig være samlet på ferien!

Nazar erbjuder stora familjerum- och sviter med plats för upp till nio personer - till stor glädje för alla de familjer som består av fler än mamma, pappa och barn. Det är också fantastiskt för de som vill samla flera generationer på semestern, och kunna ha exempelvis morföräldrar, föräldrar och barn boendes i samma rum.

Nazar Collection på sommerferien

Familiefavoritter med Nazars egne barne- og ungdomsfasiliteter

Nazar Collection er fellesbetegnelsen for våre egne hotell - Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal. Hotellene holder en generell høy standard og har mange fine fasiliteter for hele familien. Hotellene ligger på stranden, har store bassengområder og vannsklier – det soleklare valget for en familieferie for både store og små.

Toukers reiser

Føles en ukes ferie alltid for kort?

Akkurat når man begynner å få ekte feriefølelse og har glemt alt om vekkerklokke og handlelister … da er det på tide å reise hjem igjen?! Nei, da er det vel fantastisk å vite at man har en uke til i paradiset hvor man kan fortsette å nyte? Det finnes et begrenset antall toukers reiser og disse forsvinner ras