Nå reiser første barnet billig

Bestill din reise hit i januar, og spar på familieferien!

Når du bestiller en reise til et av hotellene nedenfor, og når minst to personer per rom betaler fullpris, reiser et barn for kun 997 kr. Ytterligere barn i samme rom reiser for våre allerede lave barnepriser. Noen romstyper kan ha høyere krav på antallet fullt betalende, noe som står under rombeskrivelsene på respektive hotell. Husk at tilbudet gjelder på utvalgte avganger og at det finnes et begrenset antall plasser.

Nazars oppskrift på en vellykket ferie er masse solskinn, herlige strender og store basseng, heftige vannparker, morsomme barneklubber, romslige familierom og massevis med is! Så nå gjenstår det bare å bestille din familieferie med Norges All Inclusive-spesialist

Bare husk å bestille før 31. januar! 

Barn reiser for 997,-

Velg mellom våre spennende destinasjoner, Tyrkia, Rhodos eller Bulgaria her

Middelhavets største basseng, badeland som barn vil elske og luksuriøse All Inclusive-hotell i Tyrkia.

Rhodos største badelandshotell, ekte gresk feriestemning og All Inclusive-hotell for hele familien.

Opplev Bulgaria og bo på koselige familiehotell med All Inclusive i populære Sunny Beach.

Nazar Collection

Ukens utvalgte hoteller med barnpris fra 997,-

To hotell i ett!

Pegasos Resort

Kanskje Tyrkias beste strand

På Pegasos Resort bor du rett ved en fantastisk, bred sandstrand med kjempe myk sand. Du kan slappe av ved det rolige bassenget, eller delta i de mange aktivitetene i hovedbassenget. Det er en litt roligere stemning på Pegasos Resort enn på søsterhotellet Pegasos Royal, selvom de ligger rett ved siden av hverandre.

Pegasos Royal

Praktfullt hotell med store familierom

Pegasos Royal er et populært familiehotell med flere basseng, her råder en herlig og livlig stemning, samt en trivelig restaurant med åpen terrasse, hvor du kan nyte av måltidene som serveres i form av store, innbydende og varierte bufféer. Her er det også mulig å bestille familierom med plass for opp til åtte personer.

Aktiviteter i Nazar Collection

Velg blant disse hotell

Det finnes massevis av herlige hotell å velge mellom – hvilket velger du?