Den beste. Ferien. Ever…

… begynner sammen med Norges All Inclusive-spesialist, og sjeldent har vi vært mer klare. Nå kan familiens ferieeventyr endelig starte etter lang tids lengsel.

Vi venter på dere, og på dere venter:

  • All Inclusive
  • Håndplukkede hotell
  • Skandinaviske barneklubber
  • Hotell direkte ved stranden
  • Herlige badeland
  • Store basseng

Du kan slutte å lengte – den beste ferien ever begynner nå!

 

Fantastiske feriedeals for alle familier!

Vi vil at alle skal ha mulighet til en bra feriereise, derfor feirer vi starten på feriesesongen med flere gode feriekupp. Det er bare å velge det som passer deg best!

Våre Nazar Collection-hotell

 Visste du at 50% av våre gjester reiser til Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal? Det er ikke så rart, for her finnes det meste for en perfekt ferie: skandinaviske barneklubber, gigantiske basseng, underbare badeland og nå til og med Vegan Friendly All Inclusive.

Spar opptil 3173,- per person!

Våre mest luksuriøse hotell

Er det en stund siden du reiste? Da er familien verdt en riktig eksklusiv ferie på et av våre femstjerners Premium-hotell. Det lønner seg å være ute i god tid.

Book tidlig og

spar opptil 4000,- per person!

Familiepriser All Inclusive på 4-5 stjerners hotell

Her lister vi sommertilbudene som høres litt for gode ut til å være sanne, men som ikke er det! Vi vil at alle familier skal ha mulighet til en bra ferie, derfor har vi tatt frem ekstra gunstige familiepriser på våre fire- og femstjerners familiefavoritter.  

All Inclusive 2+2 fra: 15961,-