Er du vår neste testpilot?

Vi søker nå skikkelige testpiloter for å teste våre hotell rundt Middelhavet. Dere skal teste bassenget, vannsklier, maten, stranda og utflukter – og alt skal vises frem i korte filmer. Det er derfor viktig at dere båre har erfarenhet av å gjøre filmer og elsker ferie!

Vi velger flere lykkelige familier fra Norden, som får reise på en ukes ferie på et av våre mest populære All Inclusive-hotell i Tyrkia, Bulgaria eller på Rhodos.

Høres dette ut som noe for deg og din familie? Skynd deg i så fall med å sende inn dine egenproduserte videoer til oss, så kan det være akkurat din familie som får reise på en helt uforglemmelig solferie.

Slik gjør du for å bli testpilot:

Du søker gjennom å fylle i skjemaet nedenfor og sende med YouTube- eller Vimeo-lenker til noen filmer du har gjort. Bli inspirert av tidligere års vinnere lenger ned på siden. Søk så fort som mulig, men senest 25. april!

For å kunne bli testpilot så skal du:

  • Kunne reise med familien i mai.
  • Ha nødvendig utstyr for å levere ferdig redigert material i Full HD (16:9 format).
  • Kan du filme med drone er dette meritterende.

Du trenger ikke være profesjonell filmer for å kunne utføre oppdraget – du trenger ikke engang være voksen. Testpilotene skal kunne skape et antall filmer på ca 20-60 sekunder hver i henhold til spesifikke temaer.

Lykke til!

Søg her!

Filmer fra tidligere vinnere

Vilkår og regler

Alt material du lenker til i din søknad skal være produsert av deg.

Nazar forbeholder seg retten å benytte seg av testpilotenes materiale i markedsføring og på internett.

Eventuell vinstskatt betales av vinneren.

Nazar betaler reisen for to voksne og to barn. Utgifter for eventuelle ytterligere personer betales av vinneren.