Filtrer resultater

Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Sortert på

Filerimos Village

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 423 svar

Ialyssos, Rhodos

Det råder en deilig og avslappet feriestemning på Filerimos Village, som er et koselig All Inclusive-hotell for hele familien. Her finnes det to trivelige bassengområder I herlige omgivelser, og sommeren 2019 åpner hotellets nye område med vannsklier. Her bor du nære både Ialyssos, kremasti, Rhodos by og flyplassen, så Filerimos er det perfekte utgangspunktet for og utforske og oppleve vakre Rhodos.

Fakta
Basseng
2
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
700 m
Avstand til sentrum
2 km Ialyssos og Kremasti, 8 km Rhodos byen
Barnepris til og med
12 år
Mer informasjon om hotellet Vis på kart
Prisen per person kan ha blitt endret i løpet av dagen. Aktuell totalpris ser du ved å klikke på ønsket avreisedato under.
I de nyrenoverte familierom (2018) på ca. 30 m² finnes to sengeplasser samt to ekstrasenger (210x90 cm). Rommet deles opp av en liten glassdør, slik at ekstrasengene skjermes av denne. Familierommet ligger i området ved hagen og kan plasseres enten på første eller andre etasje. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo fire personer og det er mulig å få et barnepris..
I disse nyrenoverte rom på ca 26 m² finnes det to sengeplasser, samt enten en sovesofa (200x80 cm) eller en sovesofa som måler (200x76 cm, som er noe smalere enn en normal stor seng). Disse rommene ligger i området ved hagen og bassenget. Det kreves minst to fullt betalende, her kan det maks bo tre voksne og det er mulig å få en barnepris..