Filtrer resultater

Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Sortert på

Pegasos Royal

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 437 svar

Incekum, Tyrkia

Myk, gylden og langgrunt – på Pegasos Royal bor du rett ved en av Tyrkias beste strand! Her får du tre hotell til prisen av ett, samt et bredt All Inclusive tilbud, en kul wipeout-bane, fine rom for opp til åtte personer og Nazars egne barneklubber på kjøpet.

Fakta
Basseng
9
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
0 m
Avstand til sentrum
3 km/25 km
Barnepris til og med
15 år
Mer informasjon om hotellet Vis på kart
Prisen per person kan ha blitt endret i løpet av dagen. Aktuell totalpris ser du ved å klikke på ønsket avreisedato under.
På Pegasos Royal fins det et antall handicaprom som består av to rom adskilt av en glasskyvedør. Rommet er på 31 m² og har plass til to voksne og to barn. Både soverommet og det kombinerte sove- og oppholdsrommet er innredet i lyse farger med moderne interiør og tepper. Badet er utstyrt med dusj og en badekrakk. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon. Dørene til badet åpner innover, så hvis du bruker rullestol, kan det bli litt trangt her når du lukker døren.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, telefon, minibar og selvsagt balkong og minisafe. Mot betaling kan du også få WiFi. Sengene i det kombinerte sove- og oppholdsrommet er sovesofaer som måler hhv. 200x140 cm og 200x76 cm. Rommene vender ut mot landsiden, så det kan være en smule støy fra hovedveien som går ute foran hotellet. Se film fra handicaprommet her på siden..
Kun få rom igjen.
Familierommet er ca 31 m² og består av to rom som er forbundet av en bred skyvedør, så på dagtid kan dere benytte det ene rommet som oppholdsrom i direkte forlengelse av soverommet. Oppholdsrommet er innredet med to sovesofaer (190x80 cm) og et sofabord, mens soverommet er innredet på samme måte som dobbeltrom. Dere kan bo maks tre voksne og ett barn på et familierom, og opptil to barn kan få barnepris. Dere må være minst to fullt betalende. Rommet kan også bestilles med havutsikt mot ekstra betaling.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet familierom, uansett om du velger med land- eller havutsikt..
Vis mer (1 st)