Filtrer resultater

Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Sortert på

Pegasos Resort

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 318 svar

Incekum, Tyrkia

Pegasos Resort er et deilig All Inclusive-hotell for hele familien rett ved en av Tyrkias beste strender. Du betaler for ett hotell, men får tre hotellers sportfasiliteter, barer, basseng, en heftig wipeout-bane og badeland med masse vannsklier. Brett All Inclusive og Nazars egne barneklubber er inkludert i prisen.

Fakta
Basseng
9
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
0 m
Avstand til sentrum
3 km/ 25 km
Barnepris til og med
15 år
Mer informasjon om hotellet Vis på kart
Prisen per person kan ha blitt endret i løpet av dagen. Aktuell totalpris ser du ved å klikke på ønsket avreisedato under.
Dobbeltrommene på ca 25 m² består av et rom med to sengeplasser, og om dere er flere enn to sover den tredje personen i en sovesofa som måler 185x90 cm. Det finnes godt om garderobeplass og et lite bord med to stoler. Rommet vender mot havet, men utsikten fra balkongen varierer avhengig av rommets beliggenhet. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom eller et dobbeltrom Connection..
Vis mer (2 st)